Andrew Tate nu se lasă. A postat un nou mesaj sfidător: „Refuz să mă opresc din ascensiune”

Andrew Tate nu se lasă şi postează continuu mesaje sfidătoare din spatele gratiilor. Cei doi au fost arestați la sfârșitul anului trecut pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic internațional de persoane și viol.

05 feb. 2023, 18:03
Andrew Tate nu se lasă. A postat un nou mesaj sfidător: „Refuz să mă opresc din ascensiune”
Andrew Tate nu se lasă

Andrew Tate nu se lasă. Atât Tristan, cât și Andrew au o relație foarte bună. De aceea au și deci să locuiască împreună, în România, țară care li s-a părut potrivită ca să își facă de cap atâta vreme cât aveau suficient de mulți bani cu care să cumpere, la nevoie, liniștea din partea autorităților.

Studiourile de videochat în care produceau pornografie ce era apoi difuzată online, funcționau de ani de zile. În plus, ei organizau petreceri private animate de multe fete, pentru câțiva clienți sau parteneri de afaceri dornici de senzații tari. Acestea aveau loc în aer, la bordul unui avion privat.

Citeşte şi: Cum convingeau frații Tate fetele din SUA și Marea Britanie să vină în România

Andrew Tate nu se lasă

A postat un nou mesaj din spatele gratiilor, din care lasă de înțeles că este un adevărat erou.  ”Mă aflu în această celulă pentru că nu mi-am închis gura, pentru că refuz să mă opresc din ascensiune. Aș fi putut să mă opresc la primul meu milion, să mă opresc la primele 10 sau 100.

Există un motiv pentru care majoritatea eroilor au petrecut ceva timp într-o celulă”, a scris milionarul britanic arestat preventiv pentru trafic de persoane și viol.

Între timp, DIICOT ar fi pus sechestru și pe monedele virtuale ale fraților Tate.

Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare

Aflat în arest pentru viol și trafic de persoane, Andrew Tate continuă să predea sfaturi unui număr mare de adepți, prin intermediul platformei sale online. Aceasta are peste 200 de mii de persoane înscrise din toate colțurile lumii.

Printre studenți se numără inclusiv adolescenți de 14-15 ani. Prima pagină a site-ului îl arată pe Tate alături de una dintre mașinile sale și un text din care reiese cui se adresează cursurile: oricui dorește să se îmbogățească. Profesorii săi nu apar pe site, decât cu un nickname.

Pentru accesul pe platformă se percepe o taxă lunară de 50 de dolari. Un simplu calcul arată că frații Tate câștigă, doar din această platformă, peste 10 milioane de dolari pe lună. Odată făcută plata, urmează un chestionar pentru a se afla abilitățile, dar și sumele de bani de care dispun studenții pentru a fi îndrumați către un grup unde au acces la clipuri video care reprezintă așa-zisele lecții. (Citeşte AICI mai multe detalii)