Andrew Tate se teme că va fi asasinat. „Deja mi-au dat câteva avertismente”

Fraţii Andrew şi Tristan Tare au ajuns după gratii. Judecătorii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare pe numele lor pentru 30 de zile. Într-o înregistrare difuzată de Antena 3 după arestarea lor, Andrew Tate susţine că este " în punctul în care cred cu adevărat că vor încerca să mă omoare".

31 dec. 2022, 19:43
Andrew Tate se teme că va fi asasinat. „Deja mi-au dat câteva avertismente”

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au primit mandat de arestare pentru 30 de zile într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Alături de fraţii Tate au fost arestaţi şi doi români, între care şi o fostă poliţistă de la Secţia 7 din Bucureşti, care lucra pentru cei doi britanici. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, iar avocaţii celor doi britanici au depus deja recurs şi cer eliberarea lui Andrew şi Tristan Tate.

Citește și Fraţii Andrew şi Tristan Tate, arestaţi pentru 30 de zile. Cazul lor a ajuns subiect în presa internaţională

Într-o înregistrarea difuzată de Antena 3, Andrew Tate susține că se urmărește asasinarea sa, după ce ar fi fost băgat la închisoare, spune el, fără absolut niciun motiv, în încercarea de a i se închide gura.

„Deja mi-au dat câteva avertismente. Sunt acum în punctul în care cred cu adevărat că vor încerca să mă omoare.

Înțeleg că ai parte de trei greșeli în jocul ăsta. După prima încearcă să îți închidă gura și să te discrediteze, ceea ce tocmai mi s-a întâmplat, după a doua greșeală încearcă să te bage la închisoare fără niciun motiv, iar la a treia greșeală te omoară.

Deja mi-am irosit o greșeală și cred cu fermitate că vor încerca să mă omoare.

Citește și Imagini de la perchezițiile milionarilor britanici Andrew și Tristan Tate. Anchetatorii au găsit studiourile unde își obligau victimele să facă filme pentru adulți

Apar de nicăieri numere de telefon, conversații de pe WhatsApp. Nu am nicio idee cine este această persoană sau cum a făcut rost de numărul meu.

Mă invită la petreceri private în locuri discrete, mi s-au pus să ascult conversații telefonice de-ale mele. Am răspuns la telefon și am auzit o înregistrare cu mine vorbind la telefon. Asta este ceea ce se întâmplă”, a declarat Andrew Tate, potrivit Antena 3.