VIDEO Andrew Tate și-a cumpărat zece Bugatti noi după ce autoritățile i-au ridicat mașinile de lux: „Mi-au luat tot”

Andrew Tate și-a cumpărat zece Bugatti noi după ce autoritățile i-au ridicat mașinile de lux. După trei luni petrecute în spatele gratiilor, cei doi frați se bucură de libertate, fiind plasați în arest la domiciliu.

25 apr. 2023, 12:35
VIDEO Andrew Tate și-a cumpărat zece Bugatti noi după ce autoritățile i-au ridicat mașinile de lux: „Mi-au luat tot”
Andrew Tate și-a cumpărat zece Bugatti noi

Andrew Tate și-a cumpărat zece Bugatti noi. Tristan și fratele său nu au dreptul de a părăsi locuința, nu au voie să ia legătura cu celelalte persoane implicate în dosar și trebuie să răspundă de fiecare dată când polițiștii sau procurorul de caz îi cheamă la audieri.

Andrew Tate și-a cumpărat zece Bugatti noi

Influencerul a postat pe Twitter un clip video în care apare într-o pereche de pantaloni scurți, în timp ce se plimbă în propria curte cu o trotinetă electrică Bugatti. „Mi-au percheziționat casa și mi-au luat toate mașinile, așa că mi-am cumpărat 10 Bugatti noi”, a fost mesajul pe care Andrew Tate l-a publicat pe Twitter.

Mașinile de lux ale fraților Tate au fost ridicate și puse sub sechestru, printre care Ferrari, Rolls Royce, Lamborghini, Porsche, Mercedes și Aston Martin. Prima mașină pusă sub sechestru a fost un Rolls Royce Wraith în valoare de 380.000 de dolari.

Citește și: Andrew Tate, despre viața în închisoare: ”Există un singur mod în care poți să supraviețuiești. Plăcerile vieții sunt foarte mici”

Andrew Tate are parte de coșmaruri

Înainte de ultimul proces, Andrew a postat un  mesaj pe contul său de Twitter, în care le-a spus fanilor săi de ce se teme cel mai tare în ultima perioadă. Milionaru are grijă să-și țină mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, iar acum le-a spus care e cea mai mare frică. El a menționat că are coșmaruri și crede că e pregătit de Divinitate pentru ce urmează.

Am parte de coșmaruri brutale. Dumnezeu mă pregătește, pentru a se asigura că nu voi fi surprins pe câmpul de luptă.”, a fost mesajul lui Andrew.

Frații Tate au fost vizitați și de fani, au chemat o maseoză și au primit flori de la admiratorii lor. Atât frații Tate, cât și cele două complice din dosar, își vor petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu.