Andrian Enache prins pe picior greşit cu o brunetă

Paparazzi revistei Spy l-au surprins pe cântăreţ când se săruta cu o brunetă. Iuliana Marciuc, care i-a fost amantă timp de 15 ani, iar din vara anului trecut i-a devenit soţie, pare resemnată la gândul că este la rândul ei înşelată. "Pe Adi nu am cum să-l controlez“, le-a spus Iuliana ziariştilor de la Cancan.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 13:11
Andrian Enache prins pe picior greşit cu o brunetă

Adrian Enache a declarat tabloidelor că nu este adevărat că o înşeală pe Iuliana Marciuc şi că bruneta care apare în fotografiile compromiţătoare este o fostă colegă de la Teatrul Constantin Tănase: “Nu e nimic adevărat. Dacă aveam ceva de ascuns, nu mă pupam în mijlocul străzii. Ne-am luat rămas-bun în parcare, după repetiţii. Şi la ultimul meci m-am pupat cu cineva, dacă mă mai fotografiau şi acolo ar fi spus că mai am una… De 20 de ani mă pup cu fete când ies de la teatru“.

Iuliana Marciuc nu este însă deloc convinsă de afirmaţiile soţului ei: „Mă aşteptam de la tine să încerci să te schimbi“, i-a spus Iuliana lui Adrian la telefon, potrivit jurnaliştilor de la Cancan.

„Pe Adi nu am cum să îl controlez“, a mai adăugat Iuliana.

Enache pare într-adevăr greu de controlat, atâta timp cât singur declară că este un armăsar.

Cântăreţul  a avut o viaţă tumultoasă. Acsta s-a împărţit între două femei timp de 15 ani: pe de o parte fiind fosta sa soţia, Corina şi pe cealaltă, Iuliana Marciuc, actuala lui soţie. A şi făcut câte un copil cu fiecare.