Andy Murray, calificat pentru a treia oară în finală la Wimbledon. Joacă finala cu Raonic

Andy Murray s-a calificat pentru a treia oară în carieră în finala turneului de la Wimbledon. În semifinala de vineri, scoţianul a trecut cu 6-3, 6-3, 6-3 de cehul Tomas Berdych.

RomaniaTV.net
08 iul. 2016, 18:41
Andy Murray, calificat pentru a treia oară în finală la Wimbledon. Joacă finala cu Raonic

Andy Murray a avut nevoie de mai puţin de două ore pentru a-l învinge pe Berdych, scor 6-3, 6-3, 6-3, şi a ajunge din nou în finală la Wimbledon, după trei ani. În meciul pentru titlu, Murray îl va întâlni pe Milos Raonic, care a devenit primul canadian prezent într-o finală de Grand Slam, după victoria în cinci seturi cu Roger Federer.

Citeşte şi WIMBLEDON 2016. Milan Raonic l-a eliminat pe Federer şi e primul canadian calificat într-o finală de Grand Slam

Andy Murray (29 ani) are un singur titlu la Wimbledon, cel cucerit în 2013, după o finală cu Novak Djokovic, după ce în finala din 2012 fusese învins de Roger Federer. Murray mai are în palmares şi un titlu la US Open, în 2012.

Citeşte şi Finala de la Australian Open, reeditată la Wimbledon. Reuşeşte Kerber să câştige din nou?

Meciul de duminică va fi al zecelea meci dintre Murray şi Raonic, britanicul fiind în avantaj până acum, scor 6-3. Cei doi au fost adversari de trei ori în acest an, inclusiv într-o altă finală pe iarbă, la Queen’s, iar canadianul a pierdut de fiecare dată.