Angajări 2023. Peste 1000 de euro pe lună dacă ştii „să te joci” eficient cu apa. Ai şi maşină de serviciu şi bonus de performanţă

Un specialist în irigaţii câştigă între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună. Un specialist în irigaţii este esenţial în conservarea resurselor de apă şi în promovarea unei agriculturi durabile. 

25 sept. 2023, 11:58
Angajări 2023. Peste 1000 de euro pe lună dacă ştii „să te joci” eficient cu apa. Ai şi maşină de serviciu şi bonus de performanţă

Angajări 2023. Un angajat pe poziţia de specialist în irigaţii are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Un specialist în irigaţii este un expert în proiectarea, instalarea, gestionarea şi întreţinerea sistemelor de irigaţii, utilizate pentru a furniza apă plantelor în mod eficient şi controlat. Activităţile sale includ planificarea sistemelor de irigaţii, selectarea echipamentelor şi tehnologiilor adecvate, efectuarea instalaţiilor şi a reparaţiilor necesare, precum şi monitorizarea şi gestionarea programelor de irigare, activitatea de zi cu zi de multe ori implicând deplasări pe teren şi muncă fizică. Un specialist în irigaţii este esenţial în conservarea resurselor de apă şi în promovarea unei agriculturi durabile.  Oferta salarială variază între 1.000 şi 1.300 euro net lunar“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Angajări 2023. Se oferă 5.000 de euro lunar, fără să se ceară facultate. Angajatul trebuie să aibă maniere
Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, maşină de serviciu şi traininguri specifice.

În prezent, 92 posturi vacante pentru poziţia de specialist în irigaţii sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active.

Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Slobozia, Arad, Timişoara etc.

Ana Vişian,   marketing manager, bestjobs: Un specialist în irigaţii este esenţial în conservarea resurselor de apă şi în promovarea unei agriculturi durabile. Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție – HIRE

Angajări 2023. Un montator de mobilă câştigă între 800 şi 1.100 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de montator de mobilă are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.100 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Rolul este căutat mai ales în retail cu specializare în home & deco, cât şi în producţie. Desfăşurarea activităţii se desfăşoară atât la sediul angajatorului – fie că vorbim de magazin, fabrică sau depozit, cât şi la client pentru montajul final”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Angajări 2023. Te angajează le loc, cu 2300- 3400 de euro net pe lună. Bonus: tichete de masă, prime de sărbători, tichete de vacanţă şi abonament clinică medicală privată.

Pentru această poziţie, de regulă angajatorii cer de la candidaţi să aibă îndemânare în utilizarea echipamentelor specifice, buna înţelegere a schiţelor şi desenelor tehnice, carnet de conducere categoria B, să aibă o bună comunicare cu clientul şi să lucreze bine în echipă.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, asigurare medicală, prime de sărbători.

În prezent, 966 de posturi vacante pentru poziţia de montator de mobilă sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti şi Braşov.


Calendar 2024