Angajări 2023. Vrei 10.900 de lei „în mână” pe lună. Avem lista posturilor disponibile de mâine

Salariile oferite pentru posturile de contabil şef, manager operaţional şi director economic, disponibile în ţară, cuprinse între 5.000 de lei şi 9.800 de lei net lunar, potrivit Economica.net.

07 mart. 2023, 08:33
Angajări 2023. Vrei 10.900 de lei „în mână” pe lună. Avem lista posturilor disponibile de mâine

Angajări 2023. Se fac angajări pe bandă rulantă la toate instituţiile bugetare, fiind peste 90.000 de locuri disponibile, la marii retaileri, dar şi la banci şi companii mai mici Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă din domeniul financiar-contabil şi pachetele de salarizare cu care sunt recrutaţi candidaţii.

Director economic în Timişoara, ofertat cu salarii nete de peste 9.800 de lei lunar. Compania Senneville, producător de panificaţie, patiserie şi cofetărie din Timişoara, recrutează director economic. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare cu profil economic, are cel puţin cinci ani experienţă în domeniu, cunoştinţe solide de Excel şi de legislaţie contabilă. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 2.000 de euro net lunar, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Contabil şef la Timişoara, ofertat cu salariu net cuprins între 5.000 de lei şi 7.000 de lei lunar.

Teatrul Maghiar de Stat ‘Csiky Gergely’ din Timişoara recrutează, pe perioadă determinată, contabil şef, pe salarii de la 5.000 de lei la 7.000 de lei net lunar, conform anunţului de angajare.
Angajări 2023. Slujba unde salariul începe de la 1.500 de euro: „Nu trebuie nici măcar BAC, nevoia este uriaşă”
Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii superioare de specialitate contabilitate-finanţe, cei care au cel puţin şapte ani vechime în domeniul contabil, cunosc şi ştiu să aplice legislaţia contabilă şi au cunoştinţe avansate de lucru la PC. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc limba maghiară şi limba engleză.

Auditor IT senior, recrutat la Libra Internet Bank în Bucureşti pe salarii nete de la circa 7.000 de lei la 10.500 de lei lunar.

Printre atribuţiile candidatului selectat pentru acest post se numără gestionarea misiunilor de audit intern pentru a evalua daca sistemele IT sunt conforme cu normele de legalitate, identificarea riscurilor operaţionale generate de sistemele IT, evaluarea mediului de securitate informatică în acord cu standardele în domeniu. Salariul de încadrare brut pentru rolul de auditor IT este cuprins în intervalul de 12.000 lei şi 18.000 lei, spun recrutorii în anunţului de angajare consultat de Economica.net. Printre beneficiile extrasalariale pe care le va primi candidatul ales pentru acest post se numără tichete de vacanţă în valoare de 3.000 de lei pe an, tichete de masă de 30 de lei pe zi lucrătoare, prime de sărbători.

Angajări 2023. Avalanşă de oferte la stat, se caută bucătari pentru popotă, infirmiere, dar şi paznici şi directori. LISTA, condiții, calendarul concursurilor

Manager operaţional recrutat în Bucureşti pe salarii nete cuprinse între 8.500 şi 9.500 de lei lunar.

Sunt eligibili pentru acest post candidaţii care au studii superioare cu profil tehnic sau economic, care au cel puţin cinci ani experienţă în managementul proiectelor de investiţii publice, cei care cunosc legislaţia achiziţiilor publice şi au experienţă de lucru cu procedurile de recepţie şi plăţi în cadrul investiţiilor publice finanţate din fonduri europene.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de la 8.500 de lei la 9.500 de lei lunar, cu bonus anual de loialitate, tichete de masă, maşină de serviciu, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Manager de operaţiuni la Iaşi, recrutat pe salarii nete de la 5.000 de lei la 7.000 de lei lunar. Firma Green Incorporated recrutează la Iaşi manager de operaţiuni cu cel puţin doi ani experienţă într-un post similar. Se califică pentru acest post candidaţii care au permis de conducere categoria B, au rezistenţă crescută la situaţii stresante, cunosc foarte bine Microsoft Office şi au solide abilităţi de comunicare şi de organizare.

Manager logistică la Bucureşti, recrutat pe salarii de la circa 5.000 de lei la 5.900 de lei lunar.

Firma Green Global Future, specializată în colectarea deşeurilor, caută manager logistică. Printre atribuţiile candidatului ales pentru acest post se numără coordonarea şi optimizarea activităţii de transport deşeuri, optimizarea costurilor aferente activităţii de transport, analiza lunară a activităţii de distribuţie, administrarea şi mentenanţa flotei auto.

Angajări 2023. Direcția Generală de Salubritate Sector 3 scoate posturi la concurs

Direcția Generală de Salubritate Sector 3 se află în căutare de noi colegi. PS3 a anunțat, prin intermediul unei postări făcute pe pagina de Facebook, că există posturi ce vor fi scoase la concurs în cadrul a patru departamente.

Mai precis, este vorba despre:

 • Departamentul Serviciul Achiziții,
 • Biroul Resurse Umane,
 • Biroul Juridic și Contencios,
 • Departamentul Serviciu Raportare.

Primăria Sectorului 3 a informat că data limită până la care persoanele interesate de ocupare unui post pot depune dosarele în vederea selecției pentru concurs este: 17 martie 2023. Acestea trebuie să fie depuse fizic, la sediul aflat pe Strada Releului, numărul 4, Sector 3.

 • Ce acte sunt necesare și când se au loc concursurile

Comisia de concurs va selecta dosarele ce sunt admise în termen de două zile de la expirarea termenului de depunere a acestora. Iată care sunt actele pe care candidații trebuie să le depună la dosar:

 • Formularul de înscriere,
 • Copie după actul de identitate valabil,
 • Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul),
 • Copiile documentelor ce atestă nivelul studiilor și a altor acte ce atestă efectuarea unor specializări,
 • Copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice postului,
 • Copia carnetului de muncă,
 • Cazierul,
 • Adeverință medicală care atestă starea de sănătate,
 • CV.

De asemenea, administrația publică a transmis și care va fi data la care se vor desfășura probele scrise pentru ocuparea posturilor vacante. Acestea vor avea loc în data de 12 martie 2023, la ora 12:00 și vor fi organizate în incinta sediului aflat pe Strada Releului, numărul 4, Sector 3.

Iată care sunt posturile disponibile:

Consilier Juridic Gradul I – Biroul Juridic și Contencios

 • Bibliografia necesară pentru susținerea concursului poate fi consultată AICI.

Consilier Juridic Gradul II – Biroul Juridic și Contencios

 • Bibliografia necesară pentru susținerea concursului poate fi consultată AICI.

Inspector de Specialitate Gradul II – Serviciul Achiziții

 • Bibliografia necesară pentru susținerea concursului poate fi consultată AICI.

Inspector de Specialitate Gradul IA – Serviciul Achiziții

 • Bibliografia necesară pentru susținerea concursului poate fi consultată AICI.

Inspector de Specialitate gradul II – Birou Resurse Umane

 • Bibliografia necesară pentru susținerea concursului poate fi consultată AICI.

Inspector Debutant – Serviciul Raportare

 • Bibliografia necesară pentru susținerea concursului poate fi consultată AICI.

După desfășurarea probei scrise, candidații vor ține și un interviu. Acesta va avea loc în data de 30 martie 2023, la ora 10:00. Pentru a putea susține interviul, candidații trebuie să obțină cel puțin 50 de puncte în cadrul probei scrise.

Angajări 2023 la 11 primării din Gorj