Angajări în străinătate pe salarii de la 1.000 euro la 1.800 euro lunar. Cazarea, asigurată de angajatori

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă în străinătate şi plătită cu salarii cuprinse între 1.000 euro şi 1.800 euro lunar. 

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 08:49
Angajări în străinătate pe salarii de la 1.000 euro la 1.800 euro lunar. Cazarea, asigurată de angajatori

Oferta de muncă disponibilă în această perioadă pentru români în străinătate

Un restaurant din Sicilia angajează români cu minimă experienţă în acest domeniu. Angajatorii oferă le salarii de 1.000 euro lunar, cazare şi masă. 

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de consultanţă şi recrutare caută specialişti rigips, instalatori, zugravi, dispuşi să lucreze în Malta. Candidaţii selectaţi pe aceste posturi vor fi plătiţi cu salarii cuprinse între 1.300 euro şi 1.800 euro; angajatorii le asigură cazarea şi le plătesc orele suplimentare.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link. 

O societate de agenţi de muncă temporară caută lăcătuşi navali pentru o societate din Franţa, pe care-i ofertează cu salarii nete de 1.800 euro lunar.
Angajatorii francezi caută lăcătuşi navali calificaţi, cu cel puţin cinci ani experienţă în domeniu, persoane serioase, dinamice, cu abilităţi de muncă în echipă.
Angajatorii oferă oamenilor selectaţi pe aceste locuri de muncă salarii nete de 1.800 euro, le asigură cazarea şi transportul la muncă.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O firmă de consultanţă recrutează români dispuşi să lucreze ca instalatori în Germania pe salarii nete de 1.800 euro lunar.
Angajatorii caută oameni cu cel puţin patru ani experienţă în domeniu, care au calificare de instalator şi care pot susţine o conversaţie în germană.
Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi pe aceste posturi contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, salarii nete de 1.800 euro lunar. Orele suplimentare sunt plătite, cazarea este asigurată gratuit de angajator, asigurare medicală e plătită de angajator.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.