Angajări în străinătate pe salarii de la 1.300 euro net pentru muncitori necalificaţi. Se caută şi asistenţi, farmacişti, şoferi

Iată oferta de muncă disponibilă acum în străinătate pentru români. RomaniaTV.net vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţii români, dar şi cu ce salarii îi ofertează. 

RomaniaTV.net
19 oct. 2016, 08:06
Angajări în străinătate pe salarii de la 1.300 euro net pentru muncitori necalificaţi. Se caută şi asistenţi, farmacişti, şoferi

O firmă de recrutare caută români dispuşi să lucreze în Germania pe următoarele posturi şi salarii: asistent medical, plătit cu 2.100 euro lunar, şofer categoria D, sau DE sau CE – 1.900 euro net lunar, zugrav cu experienţă în tencuit, pe 1.300 euro net lunar, muncitor necalificat pe 1.500 euro net lunar.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de recrutare caută români pentru munci agricole la ferme din Franţa în anul 2017. Angajatorii caută oameni muncitori şi responsabili pe care îi ofertează cu salarii de 1.300 euro net lunar.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de plasare de personal caută români dispuşi să lucreze în Malta ca specialişti rigips, zugravi, instalatori.
Angajatorii oferă salarii cuprinse între 1.300 euro şi 1.800 euro lunar, plătesc orele suplimentare, asigură cazare şi decontează biletele de avion.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un lanţ farmaceutic din Germania angajează farmacişti români care cunosc la nivel cel puţin elementar limba germană (nivel A2). Pentru a-şi îmbunătăţi cunoştinţele de germană, candidaţii vor beneficia de un curs preplătit de germană care va dura până la trei luni. 

Compania oferă candidaţilor selectaţi salarii brute de 3.325 euro pe lună pentru un program de 40 de ore muncă pe săptămână.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.