Angajări în străinătate pe salarii de la 800 de euro la 1.700 euro lunar, pentru care angajatorii asigură gratuit cazarea

Iată oferta de muncă disponibilă pentru români în străinătate, plătită cu salarii cuprinse între 800 de euro şi 1.700 euro lunar, pentru care cazarea este asigurată şi plătită de angajator. 

RomaniaTV.net
18 iul. 2016, 08:47
Angajări în străinătate pe salarii de la 800 de euro la 1.700 euro lunar, pentru care angajatorii asigură gratuit cazarea

O firmă de plasare caută români dispuşi să lucreze în Germania în postul de ajutor în producţie.

Cunoştinţele elementare de germană, dorinţa de a munci şi disponibilitatea de a lucra în schimburi şi în weekend sunt condiţiile necesare pentru a obţine acest post. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii care pornesc de la 1.300 euro brut lunar, li se oferă gratuit cazare, spor de muncă în zile de sărbătoare, de 100% din salariu, spor de muncă duminica, de 50%, spor de noapte de 25% din salariu.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un lanţ de magazine din Spania angajează vânzători români. Angajatorii oferă salarii lunare care pornesc de la 800 de euro, oferă produse alimentare în valoare minimă de 100 de euro pe lună, asigură gratuit cazare în Spania şi transport cu avionul România-Spania şi retur. 

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O agenţie de plasare de forţă de muncă recrutează pentru nave de croazieră pe posturile: Sous Chef, Chef de Partie, Demi Chef de Partie, Junior Cook. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 900 de euro şi 1.700 de euro pe lună, iar cazarea şi mesele sunt asigurate la bordul navelor. 

Informaţii complete despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.