Angajări în televiziune. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Casa de producţie a grupului Antena TV face angajări. Iată oferta de muncă şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
22 feb. 2017, 08:31
Angajări în televiziune. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Casa de producţie a grupului Antena TV angajează pe postul de maşinist TV.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, minimum şase luni experienţă profesională, capacitate de comunicare şi de lucru în echipă şi e dispus la program flexibil.
Printre atribuţiile candidatului selectat pe acest post se numără efectuarea lucrărilor de întreţinere şi mici reparaţii ale decorurilor, montarea şi manevrarea utilajelor pentru mişcarea aparaturii de filmare (travelling, macara s.a.); montarea, demontarea şi exploatarea travelling-ul pe tot parcursul emisiunii/filmarilor.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Casa de producţie a grupului Antena TV angajează pe postul de electrician studio.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, atestat de electrician sau diploma de absolvire a unei şcoli de profil, şi poate diagnostica defecte de natură electrică şi electronică.
Candidatul selectat pe acest post montează corpurile de iluminat în perimetrul platoului de filmare, reglează spoturile de lumină la cererea directorului de imagine, întreţine corpurile de iluminat, cablurile, cutiile de racord şi toate accesoriile folosite în platouri.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Intact Production este compania care realizează pe cont propriu sau în co-producţie majoritatea programelor locale, difuzate de divizia de televiziune a grupului Intact, Antena TV Group. Casa de productie a grupului a dezvoltat emisiuni ca “Te pui cu blondele”, “Access Direct”, “Neatza cu Razvan si Dani”, “In puii mei”, “Te cunosc de undeva!”.