Angajări la reţeaua privată de sănătate Regina Maria. Iată posturile

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la reţeaua privată de sănătate Regina Maria şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi.

RomaniaTV.net
07 iul. 2017, 12:16
Angajări la reţeaua privată de sănătate Regina Maria. Iată posturile

Oferta de muncă disponibilă la reţeaua privată de sănătate Regina Maria

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria angajează pe postul de farmacist.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin trei ani experienţă în domeniu, are bune abilităţi de comunicare, organizare, relaţionare.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria angajează pe postul de asistent de laborator.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai asigurare de liberă practică şi asigurare malpraxis valabile, cel puţin un an experienţă relevantă în acest post, excelente abilităţi de comunicare, eşti empatic, orientat către nevoile pacientului, ai abilităţi de muncă în echipă, cunoştinţe medii de Engleză.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria angajează medici specialişti în specializările Pediatrie, Cardiologie, Neurologie, ORL, ATI, Ecografie generală, Medicină Generală, Medicină Internă, Medicină de urgenţă, Dermatologie, Obstetrica ginecologie.
Angajatorii caută medici cu una dintre specializările enumerate mai sus, care au peste doi în profesarea medicinei, cu experienţă în lucrul cu protocoale medicale, care au bune abilităţi de comunicare şi relaţionare, de organizare şi planificare.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria angajează pe postul de asistent medical spital. Angajatorii caută asistenţi medicali pentru următoarele specialităţi: Neonatologie, ATI, Chirurgie, Obstetrică-ginecologie, Pediatrie, Sterilizare, Camera de gardă, Ambulatoriu.
Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi au cel puţin trei ani experienţă relevantă în domeniu, au autorizaţie de liberă practică şi de malpraxis.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la reţeaua privată de sănătate Regina Maria o puteţi consulta la acest link.