Angajări la Sanador. Vezi posturile

Sanador face angajări în Bucureşti. RomaniaTV.net îţi spune ce locuri de muncă sunt disponibile şi până când se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
19 feb. 2014, 07:57
Angajări la Sanador. Vezi posturile

Sanador angajează un reprezentant medical.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, vorbeşte o limbă străină, ştie să opereze un PC, are cel puţin un an experienţă într-un post similar, are permis de conducere, este dinamic, organizat şi poate lucra eficient în echipă.
6 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Sanador angajează pe postul de specialist comunicare online.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare, ai cel puţin trei ani experienţă în domeniu, ai cunoştinţe de limba engleză şi de Office, ai abilităţi de comunicare, eşti rezistent la stres şi ai cunoştinţe despre reţele de socializare şi continut publicitar online.
21 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru locul de muncă vacant la Sanador. Detalii, aici.

Sanador angajează pe postul de key account.
Eşti elgibil pentru acest post dacă ai studii superioare, ai cel puţin doi ani experienţă într-un post similar, vorbeşti fluent o limbă străină şi ai cunoştinţe avansate PC. Candidatul ideal pentru acest pot are atitudine proactivă, are abilităţi de organizare, este rezistent la lucru în condiţii de stres, este perseverent şi proactiv.
Termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post este 21 martie. Amănunte, aici.

Sanador angajează un asistent medical generalist. Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de şcoală sanitară, are autorizaţie de liberă practică, are minimum un an experienţă, are cunoştinţe de operare PC şi vorbeşte limba engleză. 8 martie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locul de muncă disponibil la Sanador, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.