Angajări la TUI Travel la nivel naţional. Iată joburile

TUI Travel PLC, cel mai mare jucător mondial din industria turistică, face angajări în ţară, în această perioadă. Află dintr-un material RTV.NET care e profilul candidatului ideal căutat de angajatori şi până când poţi aplica pentru un loc de muncă vacant la TUI Travel Center.

RomaniaTV.net
15 mai 2013, 07:50
Angajări la TUI Travel la nivel naţional. Iată joburile

TUI Travel Center recrutează prin Eurolines consultanţi de turism în Arad, Brăila, Braşov, Constanţa, Craiova, Deva, Focşani, Galaţi, Oradea, Piatra-Neamţ, Suceava, Târgovişte, Timişoara şi Vaslui.
Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt organizaţi, ordonaţi, respectă termenele-limită, sunt comunicativi şi sociabili.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc germana şi au cunoştinţe solide de operare a sistemelor de rezervări, specifice industriei turistice (Iris Plus, Dertour, EuroSite, GTA, Hotelcon, FTI, Miki, Worldspan, Amadeus, Asig Expres).

24 mai este ultima zi în care puteţi trimite candidaturile pentru acest post. Detalii, aici.

TUI Travel Center mai caută în această perioadă omul potrivit pentru postul de consultant de turism pentru helpdesk touroperatori germani la Constanţa.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi cunoştinţe de bază de limba germană. Candidatul potrivit pentru acest post mai trebuie să fie ordonat, organizat, punctual, comunicativ şi capabil să respecte termenele-limită impuse de angajator.

Până pe 31 mai puteţi trimite candidaturile pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl găsiţi aici.

TUI Travel PLC este cea mai mare companie de turism din lume, operează în 180 de ţări, are aproximativ 30 de milioane de clienţi anual şi peste 71.000 de angajaţi. La nivel mondial, TUI are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels and Resorts şi Cruises.

Grupul Eurolines care a adus TUI în România este alcătuit din 12 societăţi, are 450 de angajaţi şi cea mai mare reţea de distribuţie a produselor turistice din ţară, are şase agenţii francizate în Germania, o flotă de 35 de autocare şi aproximativ 200 de autoturisme.