Angajări pe salarii care pot ajunge la 7.500 de lei pe lună „în mână”

O companie specializată în lucrări de arhitectură în construcţii angajează ingineri constructori pe salarii nete de maximum 7.500 de lei pe lună net. 

RomaniaTV.net
20 sept. 2017, 06:56
Angajări pe salarii care pot ajunge la 7.500 de lei pe lună „în mână”

Candidatul potrivit pentru acest post e o persoană foarte responsabilă, dispusă să lucreze pe teren şi să meargă în deplasări în ţară, are carnet de conducere categoria B, foarte bune abilităţi de comunicare, cel puţin un an experienţă în execuţie. 

Angajatorii caută pentru acest post oameni care pot sintetiza rapid situaţiile întîlnite pe şantier, pot identifica cele mai bune soluţii şi le pot implementa, respectînd nivelul de calitate solicitat şi termenele de finalizare, folosind echipele din subordine.

Inginerul constructor va fi responsabil de urmărirea şi coordonarea execuţiei lucrărilor de arhitectură finisaje, sisteme gips-carton, pardoseli flotante, faţade ventilate, placări ceramice, etc.). Acesta va întocmi necesarul de materiale şi consumabile în şantier şi se va ocupa de aprovizionarea directă sau plasarea comenzilor către furnizori. Va fi responsabil de supravegherea şi coordonarea echipelor de lucru, gestionarea materialelor, a sculelor şi a altor obiecte de inventar folosite pentru respectiva lucrare. Nu în ultimul rând, se va ocupa de întocmirea rapoartelor de lucru: consumuri materiale, stocuri, realizări zilnice, situații de lucrări, etc, după caz.

Ce oferă angajatorii

  • contract de muncă pe perioadă nedeterminată;
  • salarizare bazată pe performanţe şi vechime în cadrul firmei, pînă la 7.500 lei net pe lună, în funcţie de producţia echipelor din subordine;
  • echipament specific de lucru: haină şi pelerină reflectorizantă, cască protecție, bocanci protecție;
  • cazare şi diurnă, în caz de deplasări în afara localităţii

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link