Angajări pe salarii cuprinse între 1.800 lei şi 5.000 lei lunar

Iată oferta de muncă disponibilă în România, plătită cu salarii care pornesc de la 1.800 lei pe lună pentru agent de vânzări şi care ajung la 5.000 lei lunar pentru mecanici auto. RomaniaTV.net vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
02 feb. 2017, 07:22
Angajări pe salarii cuprinse între 1.800 lei şi 5.000 lei lunar

Oferta de muncă disponibilă în România, pentru care angajatorii au făcut publice salariile pe care sunt dispuşi să le ofere

O firmă angajează pe postul de agent de vânzări zona Sud pe salarii nete cuprinse între 1.800 lei şi 2.300 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice sau economice, bune cunoştinţe de engleză, permis de conducere categoria B, ştie să lucreze în MS Office, e dispus la deplasări.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Un service şi distribuitor de piese auto angajează doi mecanici auto pe salarii cuprinse între 2.000 lei 5.000 lei lunar, în funcţie de competenţele angajaţilor.
Candidatul potrivit pentru acest post are calificare de mecanic auto, cel puţin doi ani experienţă într-un post similar, e serios, muncitor, ordonat, are permis de conducere categoria B. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de Engleză la nivel conversaţional.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O agenţie de recrutare de personal casnic caută patru bone interne pe care le ofertează cu salarii cuprinse între 2.000 lei şi 2.500 lei lunar.
Agenţia caută bone serioase, nefumătoare, cu experienţă în creşterea şi educarea copiilor.
Angajatorii asigură cazarea şi masa candidatelor selectate. Le oferă salarii cuprinse între 2.000 lei şi 2.500 lei lunar şi patru zile libere pe lună.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.