Angajări pe salarii de 1.300 euro – 1.900 euro lunar în posturi pentru care nu îţi trebuie experienţă

Angajatorii britanici caută români dispuşi să muncească în posturi de lucrător depozit şi manipulant marfă pe salarii de aproape 1.300 euro - 1.900 euro pe lună. Angajatorii germani recrutează români în posturi de ospatar, barman, bucătar, agent de vânzări, şef de sală sau manager restaurant, pe salarii de până la 3.500 euro brut lunar. 

RomaniaTV.net
09 mart. 2016, 07:56
Angajări pe salarii de 1.300 euro – 1.900 euro lunar în posturi pentru care nu îţi trebuie experienţă

O firmă de plasare de forţă de muncă în străinătate recrutează români pe posturi de lucrător depozit, manipulant marfă în depozite în Marea Britanie.
Nu se solicită experienţă sau calificare pentru aceste posturi, însă sunt avantajaţi la angajare cei care le au. Pentru aceste posturi este necesară cunoaşterea limbii engleze la nivel conversaţional.
Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri cuprinse între 1.290 şi 1.900 euro pe lună şi angajatorul le asigură transportul către locul de muncă şi înapoi.
Informaţii complete despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat aici.

O firmă de plasare de forţă de muncă recrutează români dispuşi să lucreze în Germania în posturi de ospatar, barman, bucătar, agent de vânzări, şef de sală sau manager restaurant.
Salariile brute lunare oferite de angajatorii germani sunt de: 1.700 euro – 2.200 euro pentru ospătar, 2.300-2.400 euro pe lună pentru bucătar, 3.500 euro pe lună pentru agent de vânzări, 3.000 euro pentru şef de sală.
Angajatorii ofertează candidaţii cu contracte individuale de muncă pe perioadă nedeterminată, cu cazarea şi masa asigurată din prima zi de muncă.
Detalii complete găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.