Angajări pe salarii de 2.700 de lei net lunar. Iată postul vacant

O firmă angajează manager adjunct pe salarii de 2.700 de lei net lunar. Iată oferta de muncă. 

RomaniaTV.net
16 aug. 2018, 05:58
Angajări pe salarii de 2.700 de lei net lunar. Iată postul vacant

O firmă specializată în vânzarea anvelopelor şi jantelor auto angajează manager adjunct pe salarii de 2.700 de lei „în mână”.

Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe elementare despre automobile, cunoştinţe despre operaţiunile de service specifice anvelopelor şi jantelor, are abilităţi de lider, e organizat, serios şi nu în ultimul rând ştie să lucreze la PC.

În ce constă munca:

  • gestionează serviciul asistență clienți;
  • răspunde la întrebări și explică clienților activitățile asociate întreținerii anvelopelor, în special montarea, echilibrarea, repararea penelor și alinierea roților, conform procedurilor standard de operare ale punctului de vânzare;
  • supraveghează şi impune muncitorilor din vulcanizare să respecte prescripţiile tehnice, fişele tehnologice, instrucţiunile de lucru şi instrucţiunile de folosire, întreţinere a utilajelor, instalaţiilor şi maşinilor de la punctul de lucru.

Venitul încasat de candidatul angajat în acest post e format din salariu de 2.700 de lei net lunar şi comision, venitul mediu depăşind 4.500 de lei pe lună, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.