Angajări pe salarii de 3.000 de lei „în mână”. Iată posturile

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă acum pe cel mai mare site de recrutare şi plătită cu salarii nete de circa 3.000 de lei pe lună. 

RomaniaTV.net
15 feb. 2018, 12:52
Angajări pe salarii de 3.000 de lei „în mână”. Iată posturile

O multinaţională angajează tehnicieni service pe salarii nete lunare de 3.000 de lei.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de mecanică, hidraulică, circuite electrice, senzori, cuplaje, resetări soft plăci, module WIFI.
Angajatorul salarii nete de 3.000 de lei pe lună, la care se adaugă tichete de masă şi al 13-lea salariu.
În perioadele în care angajaţii vor fi detaşaţi la sucursalele din Europa ale angajatorului vor avea venituri nete de 2.000 de euro pe lună.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un producător de mobilă la comandă angajează tâmplar cu experienţă în mobilier pe salarii de 3.000 de lei – 3.500 de lei lunar.
„Vrem să formăm o echipă puternică în jurul unui tâmplar cu înaltă experienţă şi cu plăcere pentru meserie. Dacă faci meseria asta de peste 10 ani şi încă nu te-ai plictisit, dacă e foarte simplu pentru tine să faci măsurători la client, să faci o schiţă de execuţie, să lucrezi cu circularul, maşina de găurit, dacă din tot montajul la client cel mai greu pentru tine e căratul pe scări, şi dacă mai ai şi abilităţile să coordonezi un atelier, atunci sigur meriţi peste 3.000 lei şi un post de conducere. Dacă te pricepi doar la montaj, vei începe cu 2000 lei”, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează vopsitori auto cu experienţă, pe salarii de circa 3.000 de lei pe lună.
Angajatorii caută pentru acest post vopsitori auto cu cel puţin doi ani experienţă în domeniu, serioşi, pasionaţi de meserie, prietenoşi.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi la acest link.