Angajări pe salarii de 5.900 de lei. Ce ofertă „delicioasă” de job vine de la Dodo Pizza. Se mai caută masiv şoferi, ingineri şi asistenţi medicali

O cunoscută platformă de recrutare din România a înregistrat, de la începutul anului 2023, peste 500.000 de căutări făcute de candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Ofertele sunt extrem de generoase în această perioadă. Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă şi salariile cu care angajatorii recrutează oameni în această perioadă.

08 feb. 2023, 12:14
Angajări pe salarii de 5.900 de lei. Ce ofertă „delicioasă” de job vine de la Dodo Pizza. Se mai caută masiv şoferi, ingineri şi asistenţi medicali

Angajări pe bandă rulantă la început de an. Locurile de muncă ofertate cu salarii nete începând de la 4.500 de lei sunt pentru specialist marketing, de la 5.000 de lei pentru manager de restaurant şi de la 5.900 de lei pentru contabil senior – Economica.net

Marketing and social media specialist, recrutat de firma Habitat Eco Structuri în Ilfov pe salarii cuprinse între 4.500 de lei şi 6.500 de lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de profil (Marketing, Comunicare, Jurnalism sau domenii conexe), are experienţă în strategii de promovare online şi în administrarea reţelelor sociale, are cunoştinţe elementare de editare foto-video, cunoştinţe solide de MS Office. De asemenea, are permis de conducere categoria B, e dispus la călătorii în ţară şi în străinătate, potrivit anunţului de recrutare.

Angajări ca manager de restaurant la Dodo Pizza, 7500 de lei

Manager de restaurant la Dodo Pizza, recrutat în Bucureşti pe salarii cuprinse între 5.000 de lei şi 7.500 de lei net lunar, conform anunţului de recrutare. Pentru acest post angajatorii caută oameni cu cel puţin un an experienţă în postul de manager de restaurant sau cu doi ani experienţă în postul de asistent manager. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de engleză, cunoştinţe solide despre indicatorii financiari ai unei unități de alimentaţie publică şi capacitatea de a-i atinge, abilităţi de planificare.

Angajări pe 2.000 de euro la o companie de stat. Se caută 280 de candidaţi care să se ocupe de facturile românilor
Contabili seniori, cu cel puţin cinci ani experienţă în domeniu, recrutaţi de firma de contabilitate Mbc Accounting Solutions, în Bucureşti, pe salarii cuprinse între 1.200 – 1.500 de euro net lunar (de la circa 5.900 de lei net lunar la circa 7.400 de lei net lunar), conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Recepţioneri în Bucureşti, la hotelul Parliament clasificat la patru stele, recrutaţi pe venituri nete de 3.600 de lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză, are minimum doi ani experienţă într-o poziţie similară, ştie să lucreze în MS Office, cunoaşte sistemul online de rezervări, e o persoană responsabilă şi serioasă. Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii de 3.000 de lei net lunar şi tichete de masă în valoare de 600 de lei lunar.

Lucrători comerciali la Samsonite Romania în Băneasa Mall şi Afi Cotroceni. Venitul lunar oferit e de 3.100 de lei „în mână”.
Angajatorul ofertează candidaţii cu contract pe perioadă nedetermitată, salarii nete de 2.500 de lei la care se adaugă tichete de masă în valoare totală de 600 de lei pe lună, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.
Candidatul potrivit pentru acest post are diplomă de bacalaureat, cunoştinţe medii de engleză, ştie să lucreze la PC.

 

Angajări 2023. Cele mai căutate locuri de muncă în România: Șofer, inginer și asistent medical. Ce salarii primesc

O cunoscută platformă de recrutare din România a înregistrat, de la începutul anului 2023, peste 500.000 de căutări făcute de candidații aflați în căutarea unui loc de muncă.

Prima lună din acest an arată un interes crescut din partea candidaților pentru joburile de șofer, pentru care au fost făcute peste 35.000 de interogări în platformă, de inginer (16.500 de căutări) sau asistent medical (13.000 de căutări).

Cu 10.000 de căutări, locurile de muncă remote rămân în topul celor mai căutate de cei care vor să se angajeze. „Vedem un număr mai mare de interogări în platformă pentru cuvintele cheie „remote” sau „de acasă” decât anul trecut pe vremea aceasta, în condițiile în care angajatorii se orientează mai degrabă către readucerea angajaților la birouri.

Candidații nu vor însă în mod neapărat joburi exclusiv remote, ci mai degrabă caută acele variante care le permit să lucreze și de acasă. Mai exact, joburi care pot fi făcute într-un regim hibrid”, spune Roxana Drăghici, Head of Sales în cadrul eJobs.

Angajări IKEA 2023, sunt salarii atractive, plus vouchere de vacanţă, abonament medical şi bonus de weekend. Sunt disponibile 250 de posturi
Și joburile de contabil au atras peste 10.000 de interogări, în timp ce operatorii call center au avut 7.500. În ceea ce-i privește pe șoferi, cei mai mulți candidați vor să afle ce joburi disponibile sunt pentru șoferii de categoria B, șoferii de tir sau șoferii livratori.

„Un fenomen foarte interesant pe care l-am remarcat în ultima perioadă ține de faptul că în foarte puține cazuri vedem candidați care caută un anumit angajator, iar acolo unde apar totuși nume, cel mai frecvent aparțin angajatorilor din retail.

Deși atunci când primesc o ofertă sunt atenți și investighează reputația de angajator pe care și-a construit-o o anumită companie, în etapa inițială, cea în care prospectează ofertele din piață, numele companiei contează mult mai puțin decât aspecte precum salariul, programul sau descrierea atribuțiilor din fișa postului”, explică Roxana Drăghici.

Cât câștigă un inginer în România
Pentru segmentul de ingineri, cele mai multe căutări s-au făcut pentru ingineri constructori, ingineri mecanici, ingineri chimiști și ingineri de instalații.

Potrivit datelor Salario, comparatorul salarial marca eJobs, salariul mediu net al celor care lucrează în inginerie este 4.300 de lei, 3.700 de lei pentru angajații din contabilitate și 3.600 de lei pentru cei din transporturi / distribuție. În call-center-e, media salarială netă, la nivel național, este de 3.100 de lei.

Angajări Lidl 2023. Cu cât au crescut salariile unui casier Lidl. Se dau bonus lunar tichete de masă şi vouchere cadou
Alte poziții care au generat, cumulat, peste 10.000 de căutări au fost manager, assistant manager, electrician ori agent de vânzări. De asemenea, comparativ cu anii anteriori, a crescut numărul de căutări în care este specificat cuvântul „salariu”.

„Candidații devin din ce în ce mai specifici când vor să-și schimbe jobul. Dacă acum îi vedem că fac o preselecție în funcție de salariul afișat în anunț sau stilul de lucru decis de companie (de la birou, hibrid sau remote), foarte curând este probabil să vedem căutări în care se menționează beneficiile dorite”, mai spune Roxana Drăghici.