Angajări pe salarii de la 1.500 lei net lunar până la aproape 3.300 lei „în mână”

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România, dar şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
19 apr. 2017, 07:44
Angajări pe salarii de la 1.500 lei net lunar până la aproape 3.300 lei „în mână”

Oferta de muncă disponibilă în România

O firmă angajează pe postul de tichinigiu auto pe salarii nete de peste 3.200 lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are diplomă de tinichigiu auto, are cel puţin cinci ani experienţă în domeniul tinichigerie auto, are permis de conducere categoria B, cunoştinţe de sudură şi tinichigerie, e familiarizat cu utilizarea echipamentelor specifice reparaţiilor auto, e harnic, serios, atent la detalii.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 3.250 lei pe lună, integral pe contract de muncă, iar orele suplimentare sunt plătite.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de asistent manager pe salarii nete de 2.000 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum doi ani experienţă de muncă în secretariat, are foarte bune cunoştinţe de operare PC, are bune cunoştinţe de Engleză, are abilităţi de organizare şi planificare, e meticulos, serios, are spirit analitic.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O firmă angajează un inginer cadastru pe salarii nete de 2.500 lei lunar şi bonuri de masă.
Candidatul potrivit pentru acest post are formare profesională tehnică, are cel puţin trei ani experienţă în lucrul cu echipamentele topografice, e responsabil, serios, are abilităţi sporite de comunicare, ştie să lucreze la PC, are cunoştinţe de bază în utilizarea bazelor de date şi platformelor CAD/GIS.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează pe postul de arhitect proiectare pe salarii nete cuprinse între 1.500 lei şi 2.500 lei lunar, cu posibilitatea oferirii unei locuinţe de serviciu.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.