Angajări pe salarii de la 1.500 lei până la 2.800 lei lunar

Candidaţii fără experienţă sunt ofertaţi în această perioadă cu salarii cuprinse între 1.500 lei şi 2.000 lei lunar, iar cei cu studii superioare - cu salarii care pornesc de la 2.800 lei lunar. Iată oferta de angajare cu salariile la vedere, disponibilă pe cel mai mare site de profil. 

RomaniaTV.net
20 mai 2016, 07:22
Angajări pe salarii de la 1.500 lei până la 2.800 lei lunar

O firmă specializată în marketing şi publicitate angajează pe postul de reprezentant vânzări. Experienţa nu este obligatorie la angajare. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.500 lei şi 2.000 lei lunar, la care se adaugă bonusuri de performanţă. Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează pe posturile de lucrător bucătărie şi de casier. Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste posturi are studii medii şi îi place să lucreze cu clienţii. Experienţa nu e criteriu de eligibilitate la angajare.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.500 lei şi 2.000 lei, bonusuri de performanţă, carte de muncă şi „mediu de lucru fără stres”.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O şcoală primară privată angajează pe postul de profesor.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de liceu sau de colegiu pedagogic şi de studii superioare de profil, are cel puţin patru ani experienţă în educaţie, dar şi cunoştinţe cel puţin medii de engleză sau de germană.
Salariul cu care sunt ofertaţi candidaţii începe de la 2.800 lei lunar.
Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.