Angajări pe salarii de la 1.800 de lei „în mână”, până la 5.000 de lei lunar

RomaniaTV.net vă spune cum sunt plătite locurile de muncă ofertate acum în ţara noastră pe cel mai mare site de recrutare. 

RomaniaTV.net
12 oct. 2017, 06:04
Angajări pe salarii de la 1.800 de lei „în mână”, până la 5.000 de lei lunar

O companie angajează manager regional pe salarii de bază de 5.000 de lei lunar. Angajatorii nu precizează însă în anunţul de recrutare dacă această valoare reprezintă salariul net sau cel brut încasat de candidatul selectat pe poziţia de manager regional. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, bune cunoştinţe de lucru în MS Office, permis de conducere categoria B, cunoştinţe de Engleză, are excelente abilităţi de relaţionare, negociere şi de convingere, e eficient şi foarte bun comunicator. 

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi la acest link.

Unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din ţară angajează pe postul de gestionar produs finit pe salarii nete de 3.000 de lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în coordonarea depozitelor cu temperatură controlată, are studii superioare, ştie să lucreze în Excel, poate să interpreteze analize şi rapoarte, e rezistent la stres, are abilităţi de comunicare şi atenţie distributivă.
Detalii despre acest post găsiţi la acest link.

O firmă angajează agenţi de turism.
Angajatorii oferă candidaţilor fără experienţă în acest post salarii nete de 1.500 de lei lunar, cu posibilitate de creştere până la 2000 de lei net în primul an de la angajare, iar celor cu experienţă în postul de agent de turism salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 4.000 de lei, cu posibilitate de mărire.
„Dacă eşti o persoană dinamică, deschisă, comunicativă, mereu în căutare de noi provocări, atunci avem jobul potrivit pentru tine”, spun angajatorii în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un atelier de croitorie angajează croitor sau croitoreasă pe salarii nete de 1.800 de lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în croitorie, are spirit de echipă, e responsabil, atent la detalii şi organizat.
Amănunte despre acest post găsiţi la acest link.