Angajări pe salarii de la 1.800 lei la 5.000 lei net lunar

Angajatorii din România caută în această perioadă de la bucătari, pizzari, mecanici auto, până la inginer instalaţii edilitare. Salariile oferite încep de la 1.800 lei net lunar şi ajung la 5.000 lei lunar. Iată oferta de muncă disponibilă acum în ţară, salariile şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
10 ian. 2017, 06:27
Angajări pe salarii de la 1.800 lei la 5.000 lei net lunar

Oferta de muncă disponibilă în România

Un restaurant angajează bucătari şef de tură, bucătar şef, pizzari, bucătari tigăi.

Salariul oferit candidaţilor selectaţi pe postul de pizzar e de 2.000 lei – 2.500 lei lunar.

Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi pe postul de bucătar tigăi salarii de 2.000 lei – 2.300 lei lunar, le oferă masa de prânz şi le asigură plata chiriei. Compania oferă lunar bonus de performanţă, în valoare de jumătate din salariu.

Angajatorii caută cinci oameni pe care vrea să-i angajeze în postul de bucătar şef de tură. Oferta angajatorilor este formată din salariu net de 3.000 lei – 3.500 lei lunar, la care se adaugă plata chiriei, asigurarea mesei de prânz, abonament medical la reţeaua privată Regina Maria, bonus de performanţă lunar, de jumătate din salariu.

Restaurantul angajează şi un bucătar şef pe salarii de 4.500 lei – 5.000 lei net lunar.

Pentru toate aceste posturi, angajatorii caută oameni care au obţinut diploma de bacalaureat, au limbaj elevat, ton plăcut, sunt sociabili, sunt responsabili, punctuali, au spirit de echipă, sunt organizaţi, au aspect îngrijit.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Un service angajează pe posturile de tinichigiu auto cu experienţă, pe un salariu minim net de 2.500 lei lunar, dar şi mecanic auto cu experienţă, pe salarii care pornesc de la 2.000 lei net lunar.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O firmă angajează cu carte de muncă tinichigiu auto cu experienţă pe salariul de 3.500 lei.

Amănunte despre acest loc de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează un inginer instalaţii edilitare pe salariul de 2.500 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în domeniul instalaţiilor pentru construcţii, experienţă în execuţia de instalaţii edilitare: apă/canalizare, cunoştinţe medii despre legislaţia în vigoare din domeniul instalaţiilor sanitare, apei. Are, de asemenea, iniţiativă, e orientat către rezultate, ştie să lucreze la PC.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează o persoană responsabilă de secretariat şi administrarea personalului, pe salariul de 1.800 lei net lunar. 

Candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere categoria B, cunoştinţe de bază de limba engleză, cunoştinţe solide de operare Excel, MS Word şi Power Point.
Candidatul selectat pe acest post va fi responsabil de gestionarea apelurilor telefonice, corespondenţei (scrise şi electronice), de întocmirea şi gestionarea contractelor, întocmirea ofertelor de preţ, arhivarea documentelor şi administrarea personalului.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salariul net lunar de 1.800 lei care poate creşte în funcţie de abilităţile dobândite şi evoluţia profesională a salariatului. 

Mai multe informaţii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.


loading...
Partenerii noștri