Angajări pe salarii de la 1.800 net lunar până la 6.000 lei net lunar

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă pe cel mai mare site de recrutare online, pentru care angajatorii au făcut publice salariile oferite candidaţilor selectaţi pe posturile vacante. Companiile angajează director de Resurse Umane pe salarii nete de 2.000 lei lunar, agent de vânzări pe salarii de peste 2.100 lei lunar, medic de laborator pe salarii de 6.000 net lunar. Iată oferta de muncă şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
21 mart. 2017, 07:33
Angajări pe salarii de la 1.800 net lunar până la 6.000 lei net lunar

Oferta de muncă disponibilă în România

O firmă angajează director de Resurse Umane pe salarii de 2.000 lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare şi/sau cursuri de calificare în domeniul Resurselor Umane, are bune abilităţi de comunicare, coordonare şi organizare, are minimum doi ani experienţă în domeniul recrutării forţei de muncă şi administrării de personal, foarte bune cunoştinţe de legislaţia muncii, ştie să lucreze la PC, are iniţiativă şi atitudine pozitivă.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O companie de distribuţie angajează agenţi vânzări pe salarii nete de peste 2.100 lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post este organizat, disciplinat, capabil să respecte programul şi rutele planificate, e orientat spre rezultat, are cel puţin un an experienţă în distribuţia de produse nealimentare.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de peste 2.100 lei lunar.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de recrutare caută mecanic pentru un service auto. Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii nete cuprinse între 2.000 lei şi 2.600 lei lunar, tichete de masă şi abonament la o clinică privată.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă relevantă în domeniu. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Un restaurant angajează bucătar calificat pe salarii nete cuprinse între 1.800 lei şi 2.000 lei lunar. 

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O clinică privată angajează medic de laborator pe salarii de 6.000 lei net lunar integral pe cartea de muncă.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de specialitate, ştie să lucreze la PC, are abilităţi de comunicare, e responsabil, serios, dinamic, implicat.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.