Angajări pe salarii de la 1.000 euro până la 1.900 euro în Germania şi Marea Britanie

O agenţie de recrutare caută români dispuşi să muncească în Germania, în restaurante, pizzerii şi gelaterii. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 1.000 euro şi 1.500 euro pe lună în mână, şi le asigură gratuit candidaţilor selectaţi pentru posturile vacante cazarea şi masa. O firmă de recrutare caută tâmplari români dispuşi să lucreze în Marea Britanie pe salarii care pot depăşi 1.900 euro pe lună. 

RomaniaTV.net
18 mart. 2016, 07:53
Angajări pe salarii de la 1.000 euro până la 1.900 euro în Germania şi Marea Britanie

Salarii de peste 1000 euro în Germania în restaurante, pizzerii, gelaterii

O agenţie de recrutare caută 40 de români dispuşi să lucreze în Germania, în posturi de bucătar, ajutor bucătar şi ajutor în bucătărie, cameristă, chelner, barman, ospătar, în restaurante, pizzerii şi gelaterii.

Te califici pentru unul dintre aceste posturi dacă ştii la nivel conversaţional limba italiană, germană sau greacă, eşti serios, responsabil, ai experienţă în restaurant.

Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii cuprinse între 1.000 euro şi 1.500 euro pe lună, cazare şi masă gratuite, contracte de muncă pe perioadă nedeterminată sau determinată.
10 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

Informaţii complete despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat aici.

Salarii de peste 1900 euro pe lună pentru tâmplari în Marea Britanie

O firmă de recrutare caută tâmplari lemn dispuşi să lucreze în Marea Britanie pe salarii care pot depăşi 1.900 euro pe lună.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză, experienţă relevantă în domeniu, e dispus la program de muncă prelungit.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici