Angajări pe salarii de la 2.000 de lei până la 4.000 de lei pe lună

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă plătită în această perioadă cu salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 4.000 de lei pe lună, disponibilă pe cel mai mare site de recrutare din ţară. 

RomaniaTV.net
13 iun. 2017, 06:58
Angajări pe salarii de la 2.000 de lei până la 4.000 de lei pe lună

O multinaţională angajează pe postul de inspector specialitate financiar contabilitate asigurări. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoştinţe avansate de Franceză, ştie să lucreze la PC. Are, de asemenea, foarte bune abilităţi de comunicare, este ordonat, organizat, e punctual, de încredere, are mare putere de concentrare, e eficient în rezolvarea problemelor. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au minimum un an experienţă într-un post similar.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 2.300 lei pe lună, bonuri de masă, abonament medical la Medicover, al 13-lea salariu, contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată cu perioadă de probă de trei luni.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de sudor. 
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii tehnice, are calificare de sudor şi experienţă în sudură, şi e dispus să lucreze în schimburi.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete cuprinse între 2.000 de lei şi 3.500 lei net lunar, precum şi cu tichete de masă.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Un restaurant angajează bucătari. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi salarii de 1.800 lei pe lună pentru program de patru ore pe zi şi de 4.000 de lei pe lună pentru program full time.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.