Angajări pe salarii de la 2.000 de lei până la 4.200 de lei pe lună

RTV vă spune cum e plătită oferta de muncă disponibilă acum în ţara noastră, dar şi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
17 ian. 2018, 09:17
Angajări pe salarii de la 2.000 de lei până la 4.200 de lei pe lună

O optică medicală angajează pe postul de optician cu experienţă pe salarii care încep de la 4.200 de lei şi comision din vânzări.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, e responsabil, dinamic, orientat către clienţi. Are, de asemenea, doi ani experienţă în optica medicală şi cunoştinţe minime despre montaj şi reparaţii ochelari.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează inginer constructor pe salarii nete de 3.000 de lei pe lună. Amănunte despre acest post găsiţi la acest link.

O companie care activează pe segmentul aplicaţii IT este în căutare de noi colegi pentru postul de consultant tehnic.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 2.000 de lei în primele trei luni şi de 2.500 de lei începând din a patra lună, la care se adaugă decontarea banilor plătiţi pentru transport până la muncă (taxi) şi bonusuri de performanţă.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă care activează în domeniul producției vegetale și imobiliar agricol angajează inginer GIS Cadastru pe salarii nete de 3.000 de lei şi bonuri de masă.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin trei ani experienţă de lucru cu echipamente topografice (receptoare GPS şi statii totale), cunoştinţe de bază în utilizarea bazelor de date şi platformelor CAD/GIS, ştie să lucreze la PC.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.