Angajări pe salarii de până la 3.500 lei pe lună

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România, pentru care angajatorii au făcut publice salariile pe care sunt dispuşi să le ofere candidaţilor selectaţi. Iată pe ce posturi angajează şi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
13 dec. 2016, 11:18
Angajări pe salarii de până la 3.500 lei pe lună

Oferta de muncă în România 

Un service auto angajează mecanici cu minimă experienţă în domeniu, pe salarii de cel puţin 3.500 lei lunar. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi contract de muncă pe perioadă nedeterminată, condiţii de muncă foarte bune, o masă caldă pe zi, potrivit anunţului de recrutare. 

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O reţea privată de sănătate angajează pe postul de operator call center.
Candidatul potrivit pentru acest post e bun comunicator, ştie să lucreze la PC, e flexibil. Angajatorii oferă pentru acest post venituri care pornesc de la 1.560 lei (alcătuite din salariu fix şi tichete de masă), bonusuri de performanţă, abonament la servicii medicale, posibilitatea relocării în alt departament al companiei, în funcţie de preferinţele şi aptitudinile candidaţilor. 

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de electrician constructor, pe salarii cuprinse între 1.500 lei şi 2.000 lei lunar, funcţie de experienţă.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link. 


loading...
Partenerii noștri