Angajări pe venituri de la 3.000 de lei până la peste 4.500 de lei pe lună

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă în această perioadă în ţara noastră şi plătită cu venituri de la 3.000 de lei până la peste 4.500 de lei pe lună. 

RomaniaTV.net
14 feb. 2018, 08:15
Angajări pe venituri de la 3.000 de lei până la peste 4.500 de lei pe lună

O firmă angajează pe postul de şef atelier electric, pe venituri nete de 3.100 lei pe lună.
Te califici pentru acest post dacă poţi coordona o echipă, cunoști în detaliu domeniul instalațiilor electrice, ai experiență, studii superioare și calificare în domeniu.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii nete de 2.800 de lei pe lună (adică 4.800 de lei brut lunar), tichete de masă în valoare de 15 lei fiecare, contract pe perioadă nedeterminată, loc de muncă stabil.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează lucrători calificaţi în construcţii pe salarii nete de 3.000 de lei pe lună.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, cunoaşte domeniul construcţiilor, e responsabil, serios, punctual, ordonat. Angajatorul oferă candidaţilor selectaţi pe acest post salarii nete de 3.000 de lei, bonusuri de performanţă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, stabilitate la locul de muncă.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Un restaurant bucureştean angajează chef bucătar pe salarii de 1.000 de euro. Candidatul selectat pe acest post va fi responsabil de administrarea bucătăriei în toate privinţele: de la leadership, training personal, meniuri, curăţenie, sistem HACCP, eficienţă şi cost control. Angajatorul selectat pe acest post va avea salariu de 1.000 de euro lunar, procent zilnic din vânzări, transport asigurat către casă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, concediu legal.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.