Angajat al Ministerului Sănătăţii, INFECTAT cu coronavirus

Un angajat al Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 18:05
Angajat al Ministerului Sănătăţii, INFECTAT cu coronavirus

Un angajat al Ministerului Sănătăţii (MS) a fost confirmat cu noul coronavirus, acesta având simptome uşoare şi urmând să fie internat. Spaţiile de lucru din clădirea centrală a MS vor fi dezinfectate şi igienizate.

Este vorba despre o persoană care prezintă simptomatologie ușoară si care se află, în prezent, în izolare, urmând a fi internată într-o unitate sanitară de boli infecțioase.

În acest context, conform metodologiei, Direcția de Sănătate Publică a municipiului București va demara ancheta o epidemiologica.

CORONAVIRUS 11 SEPTEMBRIE. Care sunt cele mai afectate judeţe din ţară

De asemenea, intr- o etapă imediat următoare, vor fi luate măsurile necesare pentru igienizarea și dezinfectarea spațiilor de lucru din clădirea centrală a MS, precum și măsuri suplimentare pentru protecția angajaților, transmite biroul de presă al Ministerului. 

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a trecut de 100.000 vineri, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 1.391 de persoane au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore. În Bucureşti au fost consemnate 140 de cazuri. Au fost înregistrate 35 de decese, bilanţul ajungând la 4.100. La ATI sunt internaţi 478 de pacienţi.