Angajat al unei benzinării din București, amenințat cu sabia. Agresorul a fost reținut

Scene șocante în București. Un bărbat a fost reținut după ce a amenințat că taie cu sabia un agent de pază dintr-o benzinărie. Oamenii legii au facut ample perchezitii.

01 iul. 2023, 13:30
Angajat al unei benzinării din București, amenințat cu sabia. Agresorul a fost reținut

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 15 Poliție au făcut percheziții la două locații din București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare. Este vorba despre un dosar penal deschis după ce un angajat al unei benzinării din București a fost amenințat cu sabia.

”În fapt, la data de 25 iunie 2023, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, în timp ce se afla în incinta unei stații peco, din Sectorul 4, având asupra lui o armă albă, l-ar fi amenințat și l-ar fi agresat fizic pe agentul de pază aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Citește și: Fetița și soția luptătorului de kickboxing Claudiu Bădoi au fost bătute într-un parc din cartierul Militari

La data de 30 iunie 2023, în urma perchezițiilor efectuate, a fost identificată și ridicată o armă albă, pe care bănuitul ar fi avut-o asupra lui în momentul comiterii faptei.

De asemenea, bărbatul a fost depistat, iar în baza mandatului de aducere, care a fost pus în aplicare, a fost condus la audieri.

Citește și: Scandal cu împușcături în București. Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore

Față de cel în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, a transmis Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Sectiei 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare.