Fetița și soția luptătorului de kickboxing Claudiu Bădoi au fost bătute într-un parc din cartierul Militari

Fetița și soția luptătorului de kickboxing Claudiu Bădoi au fost bătute într-un parc din cartierul bucureștean Militari, în urma unei altercații între copiii care se jucau. Fetița a ajuns de urgență la spital. Bătăușa face parte dintr-un clan de interlopi.

01 iul. 2023, 12:36
Fetița și soția luptătorului de kickboxing Claudiu Bădoi au fost bătute într-un parc din cartierul Militari

Dublu campion mondial la kickboxing Claudiu Bădoi, care folosește numele de ring „Prințul”, locuiește de ani buni în cartierul Militari din Sectorul 6 al Capitalei. Luni seară, în timp ce era la antrenament împreună cu soția lui, o prietenă de familie a mers împreună cu fiica lor într-un parc situat în incinta complexului în care locuiesc. La un moment dat, femeia ar fi lăsat-o pe fetiță să se joace cu ceilalți copii și a mers la un magazin din apropiere, să facă mici cumpărături. Între timp, copiii s-ar fi încăierat, iar mama unuia dintre ei ar fi bătut-o cu cruzime pe fata lui Claudiu Bădoi, scrie Gândul.

Citește și: Melis, adolescenta de 14 ani ucisă cu sălbăticie în Grădina Botanică din Craiova, condusă pe ultimul drum. Iubitul ei se luptă să supraviețuiască

Femeia în grija căreia era fetița l-a sunat de ugență pe Claudiu Bădoi, iar acesta și soția lui au venit într-un suflet la locul de joacă.

„Am luat-o pe soție și am plecat imediat în parc. Doamna care ne lovise copilul era foarte agresivă. Imediat, s-a repezit la soția mea și a luat-o la bătaie. Am evitat s-o lovesc pe această femeie, mai ales că sunt sportiv de performanță. Am fost, totuși, nevoit s-o îmbrâncesc, pentru că nu mai voia să-i dea drumul nevestei mele”, a explicat Bădoi.

Citește și: Scandal cu împușcături în București. Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore

Ulterior, Claudiu Bădoi a mers cu fetița la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, unde aceasta a primit îngrijiri medicale. Cei trei au mers la Secția 21, unde Georgiana Bădoi a depus o plângere, iar ziua următoare s-au dus la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a fi supuse unor expertize.

Agresoarea ar fi o cunoștință veche a anchetatorilor, în condițiile în care pe numele ei ar fi fost depuse și alte plângeri, tot de către părinți care au reclamat că, din diverse motive, le-ar fi bătut copiii.