Angajată la McDonald’s, în vârstă de doar 16 ani, împuşcată mortal în restaurant, chiar în timpul turei de lucru

O adolescentă de 16 ani, care lucra la McDonalds, a fost împuşcată mortal într-un atac în restaurant, chiar în momentul în care se afla în tură.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 06:43
Angajată la McDonald’s, în vârstă de doar 16 ani, împuşcată mortal în restaurant, chiar în timpul turei de lucru

Incidentul şocant a avut loc în sucursala din Nevada, SUA, spre seară. Autorul atacului a fugit imediat după ce a împuşcat-o pe tânără.

Kylee, studentă la liceul Elko, a ajuns de urgenţă la spitalul regional din nord-estul Nevada, unde a fost declarată moartă ulterior. Potrivit poliţiştilor, uciderea pare a fi una întâmplătoare.

Criminalul, Justin Michael Mullis, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat. E acuzat de „crimă deschisă”, care include infracţiunea de crimă de gradul I, II.

Purtătorul de cuvânt al sucursalei McDonald’s din Nevada a transmis condoleanţe pentru familia victimei. „Am pierdut unul dintre angajaţii noştri, Elko, şi suntem profund întristaţi de tragedia care a avut loc aseară. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia angajatei în acest moment dificil. Cooperăm pe deplin cu autorităţile locale fiindcă acestea continuă să investigheze această tragedie”.

Reacţii după moartea tragică a tinerei

Oamenii au adus numeroase flori şi valoane la restaurantul din colţul străzii în memoria adolescentei. Tot pentru ea a fost făcut şi un grup de Facebook numit „Dreptate pentru Kylee”.

„Te iubim, Kylee, fată dulce. Erai prea tânără ca să ţi se întâmple asta.. Am venit şi am adus multe flori pentru tine. Îmi e dor de tine. Odihneşte-te în pace! Nimic nu va mai fi la fel fără tine”, a scris o prietenă de-a adolescentei, potrivit Mirror.

„Frumoasa noastră Kylee, a fost cu adevărat o binecuvântare să cunosc pe cineva atât de amabil ca tine. Cu toţii ne iubim şi ne va fi dor de tine foarte tare”, a mai scris un cunoscut.