Angajata unei benzinării a găsit o borsetă cu 5.000 de euro pe care a predat-o poliţiei

Un iordanian aflat în vizită în România a avut un mare noroc după ce şi-a pierdut borseta cu 5.000 de euro în toaleta unei benzinării din Braşov. O angajată a găsit-o şi a dus-o imediat la poliţie.

02 apr. 2015, 13:38
Angajata unei benzinării a găsit o borsetă cu 5.000 de euro pe care a predat-o poliţiei

O tânără în vârstă de 23 de ani, care lucrează la o staţie de carburanţi din Braşov, a fost premiată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov după ce a predat la poliţie o borsetă cu aproxiamtiv 5.000 de euro şi acte personale pe care un client din Iordania a pierdut-o în benzinărie, potrivit monitorulexpres.ro.

Tânăra a găsit borseta la toaletă şi şi-a anunţat imediat şeful. Acesta a sunat la Secţia 2 Poliţie Braşov şi a anunţat că a fost găsită o borsetă cu documente personale şi sume de bani.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la staţia de carburanţi şi au constatat că în borseta se aflau paşapoartele a doi cetăţeni străini, trei carduri bancare, documente personale, 4.050 euro, 231 dolari şi 3175 lei moldoveneşti„, a spus comisar şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvînt al Poliţiei Judeţene Braşov.

Cetăţeanul iordanian care şi-a pierdut borseta se afla în trecere prin Braşov, alături de o femeie din Republica Moldova şi a oprit la benzinărie ca să-şi alimenteze bolidul de lux.

După câteva ore, când cei doi cetăţeni stăini se aflau în maşină, pe raza municipiului Oneşti, judeţul Bacău, au primit un telefon de la poliţiştii braşoveni care i-au anunţat că le-a fost găsită borseta cu acte şi bani. Cei doi s-au întors imediat la Braşov şi şi-au recuperat borseta pierdută de la poliţişti.

CITEŞTE ŞI: O femeie a găsit un teanc de bani pe stradă, pe care i-a dus la poliţie. Reacţia incredibilă a păgubitului