Reacția surprinzătoare a unui olandez după ce un român i-a inapoiat portofelul pierdut

Un român din Sâmbăta de Sus, Brașov, a ajuns „eroul” în Olanda după ce a găsit portofelul pierdut al unui olandez și a depus eforturi pentru a-l înapoia proprietarului.

13 feb. 2024, 10:55
Reacția surprinzătoare a unui olandez după ce un român i-a inapoiat portofelul pierdut

Ion Comaniciu, în vârstă de 31 de ani, originar din Sâmbăta de Sus, un sat lângă Brașov, trăiește de mai mult timp în Stegerhoek, Olanda, fiind angajat la brutăria Nollen. Recent, românul a găsit pe stradă portofelul unui olandez. A depus toate eforturile pentru a-l găsit pe proprietar și ca acesta să-și recupereze actele.

Citește și: Suma uriașă primită de un român pentru a se căsători pe o perioadă determinată: „Închisoare sau șantaj toată viața”

Întreaga întâmplare a fost povestită chiar de olandezul care își pierduse portofelul.

„Mulți oameni au anumite temeri legate de România din cauza reputației sale, dar eroul meu a demontat toate prejudecățile.

După o cină la un coleg apreciat în Delden, m-am întors acasă cu bicicleta. A doua zi dimineața, la 6:56, am primit un mesaj vocal. Un număr de telefon românesc, un bărbat vorbea despre o „portofel”. Nu am înțeles foarte bine.

Câteva ore mai târziu, am primit încă un apel. Portofelul meu fusese găsit și lăsat la COOP (magazin de haine). Nici măcar nu îmi dădusem seama că îl pierdusem.

Am aflat că numele lui este Comaniciu Ion, în vârstă de 31 de ani și originar din Sâmbăta de Sus, un sat lângă Brașov, în inima României, înconjurat de Carpați și angajat la brutăria Nollen. Locuiește acum în Stegerhoek, unde am mers să îi mulțumesc sâmbătă trecută. Am ajuns la el la 13:30, încă se odihnea în pat. Lucrase pe tura de noapte și era obosit.

Citește și: Locul de muncă ce oferă 75.000 de dolari angajaților care fac un copil. Atât femeile, cât și bărbații pot beneficia de acest bonus

Toate statele membre ale UE doresc admiterea României în zona Schengen, cu excepția Olandei. Eroul meu român cu siguranță ar trebui să rămână, după părerea mea!”, scrie Raymond Wegdam, potrivit stiridiaspora.ro.