Angajata unei săli de jocuri din Teleorman a fost reţinută pentru că a furat 15.000 de lei din gestiune

Fata, în vârstă de 19 ani, ar fi sustras din gestiune diferite sume, însumând 15.000 de lei, pe care le dădea unui apropiat ca să le joace la păcănele.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 07:35
Angajata unei săli de jocuri din Teleorman a fost reţinută pentru că a furat 15.000 de lei din gestiune

O tânără în vârstă de 19 ani, angajata unei săli de jocuri de noroc din Alexandria, a fost reținută de oamenii legii, după ce aceasta ar fi furat din gestiunea societății peste 15.000 de lei, bani care au ajuns la o altă persoană pentru a-i juca la un aparat de jocuri electronice tip slot machine.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au reținut în cursul zilei de ieri o teleormăneancă în vârstă de 19 ani, suspectată că ar fi sustras diverse sume, care însumează peste 15.000 lei din banii societății angajatoare.

În fapt, activitatea infracțională reținută în sarcina suspectei constă în aceea că, în calitate de casier și gestionar al unei societăți comerciale cu profil jocuri de noroc, cu punct de lucru în Alexandria, la data de 05 decembrie 2019, și-ar fi însușit peste 15.000 lei din gestiunea societății și i-ar fi înmânat unei persoane pentru a o juca la un aparat de jocuri electronice tip slot machine.

Față de suspectă a fost luată măsura reținerii, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Bărbatul a fost şi el reţinut, sub acuzaţia că ar fi determinat-o pe angajata societății, casieră și gestionară, să-și însușească bani din gestiunea firmei, la diferite intervale de timp, bani pe care i-ar fi înmânat acestuia pentru a-i juca la un aparat tip slot machine.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.