Angajata unui bordel, bătută şi tâlhărită de patroană VIDEO

Tânăra, care se prostitua într-un apartament din Calea Vitan, vroia să-şi deschidă o afacere asemănătoare, dar pe cont propriu.

RomaniaTV.net
29 dec. 2011, 21:05
Angajata unui bordel, bătută şi tâlhărită de patroană VIDEO

Angajata unui salon de masaj erotic a fost bătută şi tâlhărită de patroana sa, după ce tânăra a încercat să-şi deschidă o afacere similară, pe cont propriu. Poliţiştii din capitală au percheziţionat localul, unde au găsit zeci de telefoane mobile şi sume importante de bani. Două persoane sunt acum în arest.

„Turcoaică, 27 ani, 1,72 m, 55 kg, senzuala, manierata, selectiva, ofer masaj profesional de relaxare, tonifiere, body, erotic cu finalizare, striptease la domiciliul meu, igiena, discretie”. În spatele acestui mesaj se afla o adevărată afacere. Într-un apartament dintr-un bloc comunist din zona Vitan, mai multe tinere ademeneau clienţii cu serviciile lor. Totul se făcea atât de discret, încât vecinii nici nu aveau habar că, în blocul lor s-a deschis un bordel.

Clienţii care mergeau la salonul de masaj beneficiau şi de relaţii sexuale cu angajatele. Una dintre acestea susţine că a fost snopită în bătaie de către patroana sa pentru a vrut să plece şi intenţiona să-şi deschidă o afacere asemănătoare, dar pe cont propriu. „A intrat peste mine în casă, m-a luat la pumni, la picioare. Mi-a furat 2 telefoane mobile, unul cu care îmi făceam treaba şi altul personal, cu numerele mele, cu abonamentul meu şi 15 milioane de lei”, a declarat aceasta.

Poliţiştii au percheziţionat apartamentul femeii care a deschis afacerea şi au găsit 21 de telefoane mobile, 2 laptopuri si suma de 3.000 de lei. Cercetările sunt continuate de Poliţia Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii de tâlhărie. Angajata agresată susţine că, în spatele afacerii se află Clanul Chira, din Capitală. Gruparea este specializată pe răpiri, şantaje şi stoarceri de bani, dar se ocupă şi de proxenetism şi trafic de droguri.