Angajata unui Mega Image din Ploieşti a căzut în casa liftului

O femeie, în vârstă de 47 de ani, angajata unui supermarket Mega Image din Ploieşti, a căzut în gol în casa liftului, de la o înălţime de trei metri.

16 mai 2016, 08:21
Angajata unui Mega Image din Ploieşti a căzut în casa liftului

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Potrivit primelor informaţii, femeia a chemat liftul de la subsol la parter și ar fi încercat să pătrundă cu spatele în lift, în momentul în care ușile s-au deschis, fără să se asigure dacă corpul liftului a urcat.

Femeia a căzut în gol de la o înălțime de trei metri. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În cazul accidentului de muncă a fost demarată o anchetă.

Potrivit unui comunicat Mega Image, femeia se află în afara oricărui pericol. „Medicul chirurg ne-a comunicat că starea acesteia este bună şi că nu suferă de nicio leziune. Pacienta va rămâne sub supraveghere medicală pentru următoarele 24 de ore pentru a se respecta procedura medicală uzuală.

Dorim să menționăm că liftul în care a avut loc accidentul nu este unul destinat clienţilor, ci este unul folosit intern pentru transportul de marfă. De asemenea, este important de precizat faptul că liftul este perfect tehnic funcțional. În urma acestui caz, am luat toate măsurile necesre pentru a preveni și mai bine astfel de accidente”, se precizează în comunicat.