Angajata unui salon din Galaţi, bătută cu bestialitate de fostul iubit chiar la locul de muncă VIDEO

Atac şocant într-un salon de înfrumuseţare din Galaţi. O angajată a fost lovită cu bestialitate sub ochii îngroziţi ai unor cliente.

RomaniaTV.net
01 apr. 2016, 11:03
Angajata unui salon din Galaţi, bătută cu bestialitate de fostul iubit chiar la locul de muncă VIDEO

Agresorul este fostul iubit al femeii. Acesta a năvălit pur şi simplu în salon şi a bătut-o pe femeie cu pumnii şi cu un baston telescopic.

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum agresorul intră, se duce direct la femeia care e după un paravan şi o loveşte puternic.

„Eu nici măcar nu am văzut când a venit. Mi-a dat cu pumnul în faţă, am căzut, după care m-am ridicat. Iar mi-a dat un pumn, iar am căzut, după care a început să mă lovească cu bastonul”, a povestit femeia.

Bărbatul este un cunoscut mai vechi al cosmeticienei. Femeia a avut un schimb de mesaje cu el înainte de atac, iar în ultimul a ameninţat-o că îi va face o vizită la locul de muncă. Atacul a durat doar câteva secunde. Clientele care erau înăuntru au intrat în panică şi au fugit când au văzut ce se întâmplă.

Femeia agresată a ajuns la spital cu traumatism craniocerebral, contuzie la nivelul hemitoracelui, umărului şi genunchiului stâng. Ea a depus o plângere la poliţie şi e hotărâtă să îl dea în judecată pe agresor.

Incidentul vine la doar câteva zile după ce un frizer a fost bătut de un interlop, tot la Galaţi, într-o frizerie.