Angajatele unei fabrici din Argeş şi-au sechestrat patronul pentru că nu le-a plătit salariile

Scandal de proporţii la o fabrică de confecţii de lângă Piteşti. Supărate că nu şi-au mai primit salariile de două luni, angajatele l-au sechestrat pe patron, timp de câteva ore, potrivit România TV.

24 dec. 2013, 06:27
Angajatele unei fabrici din Argeş şi-au sechestrat patronul pentru că nu le-a plătit salariile

Angajatele fabricii de confecţii din comuna Bradu, judeţul Argeş, au venit să-i ceară socoteală patronului pentru salariile restante. Când au aflat că nici de sărbători nu vor primi banii pe cele două luni, femeile au luat foc şi l-au sechestrat pe patron.

Patronul spune ca face Revelionul în Germania şi noi muncim pe două milioane de lei două luni de zile. Avem colege care au plecat de aici, sunt bătute de soţi din cauza patronilor care nu ne dau salariile„, au declarat angajatele fabricii.

După câteva ore, când a văzut că nu mai scapă de femeile furioase, patronul fabricii a chemat mascaţii. Până la urmă, cu ajutorul mascaţilot, bărbatul a reuşit să iasă din curtea fabricii.

Angajatele fabricii de confecţii au spus că vor sesiza Inspectoratul de Muncă, unele dintre ele sunt convinse că nu au nici măcar forme legale de angajare.