Angajaţi la primărie dar fără salarii

Angajaţii primăriei gorjene Crasna nu şi-au primit salariile din luna noiembrie. Oamenii îşi fac griji că de sărbători nu vor avea ce pune pe masă.

RomaniaTV.net
14 dec. 2011, 12:19
Angajaţi la primărie dar fără salarii

O primărie din Gorj a rămas fără bani de salarii după ce sumele promise de Ministerul Finanţelor nu au mai ajuns în conturile autorităţii locale. Primarul din Crasna se plânge că are vistieria goală după ce a plătit rate la bănci pentru proiecte europene aflate în derulare.

Primăria ar avea nevoie de 80 de mii de lei ca să achite salariile funcţionarilor, ale poliţiştilor locali şi angajaţilor de la servicii comunale. Deocamdată, edilul nu are o soluţie. Rezerve bugetare nu mai sunt, pentru că primăria a fost nevoită să achite contribuţia la 3 proiecte cu fonduri europene.

Angajaţii primăriei trebuiau să-şi primească salariile încă de acum două săptămâni. Ei se gândesc la ceea ce mai rău dar speră că statul nu îi va lăsa fără bani de sărbători.

Situaţia este fără precedent în Gorj. Alţi primari au anticipat că s-ar putea ajunge aici şi au făcut o rectificare bugetară încă de luna trecută.