Angajaţii lui Chelsea au stricat trofeul Ligii Campionilor

Trofeul câştigat de Drogba&Co. luna trecută, în finala cu Bayern Munchen, a fost stricat de trei membri ai personalului de pază, care s-au fotografiat cu cupa, pe ascuns.

RomaniaTV.net
19 iun. 2012, 10:31
Angajaţii lui Chelsea au stricat trofeul Ligii Campionilor

Trei angajaţi ai clubului Chelsea Londra au fost sancţionaţi deoarece au stricat un mâner al trofeului Ligii Campionilor în timp ce se fotografiau cu această cupă, informează Daily Mail.

Potrivit sursei citate, unul din mânerele trofeului s-a desprins atunci când cei trei, membri ai personalului de pază de la stadionul Stamford Bridge, s-au fotografiat pentru a se lăuda prietenilor. Incidentul a avut loc în afara orelor de program ale celor trei angajaţi. Deşi mânerul a fost readus în poziţia normală, un membru al stafului a observat defectul în ziua următoare şi a anunţat oficialii clubului.

Trofeul a fost dus imediat la un atelier din Londra pentru a fi reparat.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat Liga Campionilor pentru prima oară în istorie, în urma victoriei pe care a obţinut-o, în data de 19 mai, la Munchen, în faţa echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), după executarea loviturilor de departajare.