Angela Rusu, în depresie postnatală, la 46 de ani: „Mi-a fost foarte greu, am fost pe tratament, pe medicamente”

Angela Rusu a fost în depresie postnatală. Vedeta a adus pe lume al treilea copil la 46 de ani şi a dezvăluit că s-a confruntat cu stări destul de urâte, însă, cu ajutorul medicilor, a reuşit să treacă peste ele.

25 mai 2022, 10:58
Angela Rusu, în depresie postnatală, la 46 de ani: „Mi-a fost foarte greu, am fost pe tratament, pe medicamente”
Angela Rusu, în depresie postnatală

Angela Rusu, în depresie postnatală. Cântăreaţa și-a dorit mult să devină mamă a treia oară, iar pentru asta a apelat la o clinică de fertilizare in vitro. A născut în mai 2021, în aceeași lună în care a devenit și bunică.

Citeşte şi: Angela Rusu și-a decorat apartamentul de lux. Cum arată fabuloasa locuința de 160 de metri pătrați

Angela Rusu, în depresie postnatală

Artista a povestit că după nașterea fetiței, Maria Anais, a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, urmând un tratament pentru a-și reveni. „Bineînțeles că am fost pe tratament, medicamente, mie mi-a fost foarte greu când m-am văzut cu fetița acasă și să accept faptul că mi s-a schimbat viața radical și, cu toate că mi-am dorit-o atât de mult, foarte mult. Am făcut sacrificii foarte mari, am făcut patru fertilizări în vitro, abia după a patra am reușit și am rămas însărcinată.

Mi s-a întâmplat așa, practic mi s-a schimbat lumea, adică mi s-a dat lumea cu susul în jos. Mi se părea totul anormal, nu mi se mai părea nimic firesc, totul se învârtea și se învârte și acum în jurul fetei.

Mi-a fost greu câteva luni de zile, pot să spun până la botez. Nici măcar petrecerea de botez nu am putut să o organizez, nu eram în stare, din cauza stării în care eram. După petrecerea de botez am început să îmi mai revin și am văzut că și soacra mea se descurcă cu ea, pentru că îmi făceam probleme de bonă. (…)

Acum suntem pe drumul cel bun, suntem la liman, eu cel puțin. Este foarte important pentru toate mămicile să aibă suport din partea familiei și mai ales din partea tatălui. Asta este foarte important și să înțeleagă stările prin care noi trecem.

Eu am trecut prin aceste stări, luând atâția hormoni, mi s-au schimbat multe stări, multe sentimente, pe care le aveam în organism și am înțeles că abia după un an de zile hormonii ies cu totul din organism, a povestit cântăreața pentru Wowbiz.ro.


loading...
Partenerii noștri