Angela Rusu, însărcinată la 46 de ani. Va deveni mămică a treia oară

Angela Rusu a rămas însărcinată la 46 de ani. Cântăreaţa este în culmea fericirii, deoarece va deveni mămică a treia oară. Anunţul a fost făcut chiar de artistă, într-un filmuleţ pe pagina sa de YouTube, unde a dezvăluit şi în câte luni este, dar şi ce nume va purta bebeluşul.

10 ian. 2021, 10:22
Angela Rusu, însărcinată la 46 de ani. Va deveni mămică a treia oară
Angela Rusu a rămas însărcinată la 46 de ani.

Angela Rusu, însărcinată la 46 de ani. Cântăreață de muzică populară este gravidă în 4 luni şi jumătate, iar în luna iunie va deveni mămică pentru a treia oară şi se pare că va avea o fetiţă, pe care o va numi Măriuca.

Citeşte şi: Adela Popescu este însărcinată a treia oară. A anunţat la Vorbeşte lumea

Angela Rusu, însărcinată la 46 de ani

Angela Rusu și-a anunțat fanii pe canalul său de YouTube de marea veste. Le-a spus susțintărorilor că de mult și-a dorit să devină iar mamă, iar acum acest lucru s-a întâmplat și e foarte fericită.

Am rămas însărcinată. Sunt însărcinată în 4 luni jumătate, adică în 18 săptămâni. Mi se pare corect, ok, firesc și normal să aflați de la mine ceea ce se întâmplă cu viața mea.

Aceasta e cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile! Ne place foarte mult numele de Măriuca. Este un nume frumos, tradițional și ne place foarte mult”, a spus Angela Rusu!

Angela Rusu a reuşit să slăbească 26 de kilograme

Cântăreaţa de muzică populară, Angela Rusu, şi-a schimbat viaţa radical după ce s-a hotărât să slăbească. A mers la nutriționist pentru că dietele pe care le ținuse, până atunci, de capul ei, nu au dat roade.

Citeşte şi: Giulia Anghelescu se confruntă cu probleme de sănătate: ”Începusem să mă umflu. Zicea lumea că sunt însărcinată în opt luni”

Am început dieta în iulie 2018, la puțin timp după ce mi-am serbat ziua de naștere. Aveam 92 de kg la înălțimea de 1,70 m și nu mă mai simțeam deloc bine, nu mai puteam să dorm, eram toată umflată, mă durea coloana.

În plus, nu mă mai cuprindeau hainele, costumele populare, trebuia să mi le ajustez pe toate. M-am bucurat foarte mult că soțul meu mi-a fost un sprijin foarte mare. Deși alți bărbați ar fi comentat, Marius din contră, m-a susținut și m-a încurajat enorm.

Am fost la nutriționist si, pe baza analizelor medicale, mi s-a făcut un program personalizat cu ce am voie să mănânc și ce nu. Eu nu pot recomanda dieta mea altcuiva, pentru că altei persoane îi poate face rău. Această dietă se desfășoară etapizat, are mai multe etape: de detoxifiere, de menținere și se bazează pe trei mese la distanță de cinci ore între ele, fără gustări și fără citrice.

La fiecare masă am nevoie de proteină, iar dacă mănânc iaurt, în ziua respectivă nu mai am nevoie de alte lactate, ci la prânz carne de pui, iar seara pește. Hidratarea este foarte importantă, iar eu beau 2 litri și jumătate de apă plată zilnic. Nu mai am voie paste, cartofi. A devenit un stil de viață. E un pic mai greu după ce îți reglezi metabolismul, apoi te obișnuiești”, a povestit Angela Rusu pentru Click!.