Giulia Anghelescu se confruntă cu probleme de sănătate: ”Începusem să mă umflu. Zicea lumea că sunt însărcinată în opt luni”

Cântăreața Giulia a descoperit recent că are intoleranță la gluten, o alergie care poate fi fatală dacă nu este tratată. Artista s-a confruntat cu diferite simptome ale alergiei timp de un an de zile.

15 dec. 2020, 09:30
Giulia Anghelescu se confruntă cu probleme de sănătate: ”Începusem să mă umflu. Zicea lumea că sunt însărcinată în opt luni”

Giulia Anghelescu se confruntă cu intoleranță la gluten, o boală celiacă pentru care nu există tratament medicamentos, ci poate fi ținută sub control doar printr-un regim alimentar strict, fără gluten.

Citește și: Războiul continuă între Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău. Claudia: „Foştii socri îmi manipulează copiii”. Bădălău: „Vede în mine o sursă de bani”

Artista a povestit că a avut o perioadă în care corpul îi era foarte umflat și se putea asemăna cu o femeie însărcinată în opt luni. La început, aceasta nu a crezut în existența intoleranței la gluten, însă după un control la medic a aflat că și ea se numără printre oamenii care au această alergie.

”Începusem să mă umflu. Eram practic atât de umflată că îmi zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni. Bineînţeles că prima mea reacţie a fost că hai că nu există intoleranţă la gluten, că prea mi se părea că toată lumea are această suferinţă în ultimii ani, mai ales în partea asta de online şi nu am crezut până când nu m-am dus să mă verific şi aşa a fost. Între timp m-am împăcat cu această intoleranţă” , a spus Giulia Anghelescu, conform viva.ro

Giulia Anghelescu a început să aibă grijă la alimentele pe care le consumă și gătește atât pentru gusturile sale, cât și pentru cele ale familiei. Artista a precizat că poate gusta și din alimente care conțin gluten fără a-și face probleme în legătură cu reacțiile adverse.

”Aveam o reacţie destul de OK, în sensul că am grijă la ce mănânc. Gătesc şi pentru ei şi pentru mine. Am înţeles că odată la câteva luni pot în cantităţi foarte mici să gust din anumite alimente care conţin gluten” , a spus artista, potrivit Spynews.ro.

Giulia Anghelescu s-a căsătorit cu Vlad Huidu în urmă cu opt ani de zile, iar împreună au și doi copii. „Cred că ne-am luat cu copiii și nu ne-am dat seama când au trecut 8 ani de căsnicie, că altfel nu îmi explic! La mulți ani nouă! Să fim sănătoși și fericiți!”, a declart interpreta recent.