Angela Rusu, şi cu restaurantul ars, şi cu amendă de la ISU. Sala de evenimente a artistei nu avea autorizaţie de securitate

Angela Rusu, cunoscuta cântăreaţă de muzică populară, a rămas fără sala de venimente din Gherla, care a ars în urma unui incendiu. Artista, care a investit 650.000 de euro în proprietate, a primit şi o amendă drastică.

16 dec. 2019, 13:48
Angela Rusu, şi cu restaurantul ars, şi cu amendă de la ISU. Sala de evenimente a artistei nu avea autorizaţie de securitate

Angela Rusu a fost amendată cu 50.000 de lei pentru că sala de evenimente nu avea autorizație de securitate emisă de ISU Cluj, astfel că firma a fost amendată cu 50.000 de lei.

Angela Rusu, în stare de şoc! Sala de nunţi a cântăreţei, distrusă într-un incendiu de proporţii VIDEO

Potrivit unui comunicat al ISU Cluj, sala de evenimente din Gherla, care a ars, sâmbătă, nu are autorizație de securitate la incendiu, astfel că vor fi informate Inspectoratul de Stat în Construcții și Primăria din Gherla.

„În urma verificărilor la Compartimentul Avize-Autorizații al ISU Cluj s-a constatat că, pentru sala de evenimente din Gherla nu a fost emisă autorizație de securitate la incendiu. Concomitent cu desfășurarea activităților de cercetare a cauzei probabile de incendiu, a fost întocmită o Notă de control finalizată printr-un proces verbal de constatare și sancționare, fiind aplicată amendă în cuantum de 50.000 lei pentru funcționare fără autorizație de securitate la incendiu. În urma constatărilor, vor fi informate Inspectoratul de Stat în Construcții și Primăria municipiului Gherla”, se arată în comunicatul ISU Cluj.