Angela Similea a împlinit 69 de ani. Mesajul EMOŢIONANT postat pe Facebook

Angela Similea a împlinit joi 69 de ani, ocazie cu care a posta un mesaj emoţionant pe Facebook. La ceas aniversar, artista s-a gândit la Gabi Cotabiţă, dar şi la regretata Angela Ciochină, care a fost înmormântată chiar astăzi.

09 iul. 2015, 14:28
Angela Similea a împlinit 69 de ani. Mesajul EMOŢIONANT postat pe Facebook

În clipa ce a deschis poarta zilei de 9 Iulie, chiar la miezul nopţii, am primit un dar special, prin VOCEA extraordinarei soprane Angela Gheorghiu: am ascultat şi am vibrat cu lacrima încă odată: „Tatăl nostru” (Anton Pann), alături de Corul Madrigal, dirijat de Marin Constantin.

Şi m-am întors… şi am privit înainte… şi trăiesc!

Am avut un an în care v-am simţit foarte aproape şi vă mulţumesc pentru acest sentiment solid, care mă susţine la orice proiect! Împreună, prin puterea rugăciunii, am reuşit să punem şi noi o Lumină în calea reîntoarcerii colegului meu, Gabi Cotabiţă – ce miracol!!!

CITEŞTE ŞI Angela Ciochină a sfârşit singură, uitată de toţi. Drama unei artiste de aur a muzicii româneşti

Acum doua zile însă, am aprins din nou Lumină, dar de acesta dată pentru zborul ireversibil al Angelei Ciochină. Doamne, mult prea devreme!

Dragii mei, de dincolo de scenă sau de dincolo de ecran, vă urez „La mulţi ani”, vouă, celor ce vă aniversaţi astăzi, vă doresc sănătate şi să vă bucuraţi de Iubirea semenilor!

La Mulţi Ani, colegilor mei, Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer, Daniel Iordăchioaie!

Vă mulţumesc încă odată, dar mai presus, mulţumesc Creatorului! Vă iubesc!„, a scris Angela Similea.