Angela Similea „s-a sinucis” în scurtmetrajul „Să mori de dragoste rănită”

Angela Similea, 68 de ani, va face parte din distribuția peliculei "Să mori de dragoste rănită", a cărei lansare în cinematografe a avut loc anul trecut, însă scenariul este de-a dreptul cutremurător.

14 sept. 2015, 11:53

Angela Similea a acceptat, la 68 de ani, să facă parte din distribuția peliculei ”Să mori de dragoste rănită!”. La un moment dat, apare o știre tv în care este anunțat sfârșitul tragic al artistei, care a decis să-și pună capăt zilelor. Regizoarea Iulia Rugină a avut la momentul respectiv numai cuvinte de laudă la adresa cântăreței, care a rezistat, cu stoicism, ore întregi, la filmări: „Angela Similea e un om extrem de cald, plin de energie și dragoste pentru muzică și film. A filmat alături de noi la 2 noaptea, pe ploaie, pe o stradă din Cotroceni, îmbrăcată cu rochia adusă de acasă. E o producție independentă, cu buget redus, în care Angela Similea își juca propriul rol. N-a fost greu să o convingem”. Scurtmetrajul a primit la TIFF “Premiul Zilelor Filmului Românesc” pentru secțiunea Scurtmetraj.  

„Solista Angela Similea s-a sinucis luand un pumn de pastile. Fanii indurerati s-au strans in fata casei sale si aprind lumanari, iar medicii se disculpa si ridica din umeri neputinciosi. Dupa 40 de minute de manevre medicale, acestia au constatat ca nu mai este nimic de facut”. 

Secventa anuntului mortii indragitei artistei are toate elementele necesare unui eveniment atat de trist. In fata locuintei Angelei Similea s-au strans fani care aprind lumanari si depun flori langa tabloul cu fotografia artistei, reporterii de televiziune transmit de la fata locului, iar purtatorul Politiei ofera primele informatii despre teribila moarte.

Citeşte şi Angela Similea PLEACĂ în America

Acesta a fost anuntul pe care telespectatorii unui post de televiziune l-au văzut şi auzit. Din fericire, stirea cutremuratoare a fost doar o secventa din scurtmetrajul „Sa mori de dragoste ranita”, un film de scurtmetraj realizat dupa un scenariu scris de Iulia Rugina, Oana Rasuceanu si Ana Agopian, in care cantareata Angela Similea isi joaca propria moarte.