Angela Similea arată incredibil la 76 de ani: „Munca și zbuciumul pe care le-am trăit atâția ani nu au fost în zadar”

Angela Similea se menține în formă chiar și la o vârstă înaintată, după ce în urmă cu șapte ani a decis să nu mai urce pe scenă.

08 feb. 2023, 22:20
Angela Similea arată incredibil la 76 de ani: „Munca și zbuciumul pe care le-am trăit atâția ani nu au fost în zadar”
Angela Similea, la 76 de ani

În urmă cu șapte ani Angela Similea anunța că se retrage din activitatea muzicală, dar, recent, a urcat pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, însă doar pentru a saluta publicul. Nu a cântat și nici nu a spus dacă va mai cânta vreodată.

Chiar dacă are 76 de ani, artista este neschimbată. Cântăreața este la fel de cochetă și elegantă ca în tinerețe, având o coafură impecabilă, iar machiajul a rămas unul discret. Angela a rememorat începuturile carierei sale, care au o legătură strânsă cu Teatrul de Revistă.

Citește și: Dan Bittman are din nou probleme cu vocea, deși trupa Holograf anunță un concert spectaculos de Ziua Îndrăgosiților

„Când comisiile m-au selectat să particip la ‘Cerbul de Aur’, eu nu urcasem pe scenă, nu aveam spectacole. Și m-au trimis, înainte, la Teatrul Constantin Tănase’, a povestit Angela Similea, potrivit impact.ro.

Actrița Valentina Fătu a vorbit despre prezența Angelei Similea pe scena Teatrului Constantin Tănase.

„Nu a cântat. Știam că e posibil să vină la spectacol. Dar, de mai multe ori a zis că ajunge și a renunțat în ultimul moment.

Astfel, nu aveam cum să nu-i salutăm prezența în sală. I-am spus că știu că nu-i place și că nu vrea să devină piesa centrală. Publicul a aplaudat-o. Brusc, a venit la scenă, deși știam clar că nu-și dorește să vorbească. A rememorat debutul, care a zis că s-a întâmplat pe scena Teatrului Tănase”, a spus aceasta.

Citește și: Emilia Ghinescu se mărită după 13 ani de relaţie. Când va avea loc marele eveniment: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui”

După spectacol, Angela Similea a povestit pe Facebook cum s-a simțit să fie din nou pe scenă și le-a mulțumit celor prezenți.

„Felicitări pentru spectacolul Astă seară, fără măşti’, dar și pentru dragostea cu care ați îmbrățișat acest gen teatral!

Vă mărturisesc uriașa emoție ce m-a surprins și m-a copleșit în urma atitudinii voastre, în armonie totală cu publicul meu drag, față de drumul atât de lung, parcurs de mine și cântecele mele spre inimile tuturor. Mi s-a demonstrat încă o dată că Viața, cu toate cele ce o alcătuiesc, împreună cu munca și zbuciumul pe care le-am trăit atâția ani, spre a aduce frumosul creației muzicale și adevărul simțirii mele, nu au fost în zadar.

Seara trecută am trăit-o ca pe un Dar Ceresc! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, vă mulțumesc vouă, dragi colegi, și vă urez inspirație nesecată, așa cum este și talentul vostru, pentru a atrage și a bucura publicul pe masură”, a scris Angela Similea.